На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Форумчани потребую допомоги та поради. Потрібно знайти кондиціонер для прання, щоб тканина ставала м’якою, а запах не був занадто сильним. Що можете порекомендувати?
Поза форумом
Я користуюсь Coccolino. Він чудово м’якішає тканини, а запах приємний, але не агресивний. Одяг після нього не пахне занадто сильно навіть після кількох днів носіння. Якщо хочеш розкішніший запах, можна додати Parfumated Granules Lenor. Вони дають тканинам ще більш виражений аромат, який тримається довго.
Поза форумом
Я теж використовував Silan, дуже задоволений результатом. Вони дають приємну свіжість, але запах не нав’язливий. Для вираженого аромату можна спробувати Tesori d'Oriente парфумований кондиціонер, який залишає елегантний і насичений запах на одязі. Вибір залежить від того, що саме тобі важливіше м'якість тканин чи аромат.
Поза форумом
Tarass написав:
Я теж використовував Silan, дуже задоволений результатом. Вони дають приємну свіжість, але запах не нав’язливий. Для вираженого аромату можна спробувати Tesori d'Oriente парфумований кондиціонер, який залишає елегантний і насичений запах на одязі. Вибір залежить від того, що саме тобі важливіше м'якість тканин чи аромат.
Мій улюблений кондиціонер для прання це Coccolino. Він чудово м’якішає тканини, а запах приємний, але не агресивний. Що мені особливо подобається, так це те, що одяг не пахне сильно навіть після кількох днів носіння. Це дуже важливо, якщо я не хочу, щоб аромат змінювався чи був занадто нав’язливим. Ще один великий плюс це те, що Coccolino економно витрачається, і його вистачає на довго.
Якщо хочеш додати трохи розкоші до звичайного кондиціонера, рекомендую Parfumated Granules Lenor. Це гранули, які додаються під час прання і надають тканинам глибокий аромат, що залишається на одязі довго. Вони ідеально підходять для тих, хто хоче зберігати одяг свіжим на протязі кількох днів після прання. Якщо хочеш знайти їх, рекомендую зайти на маудау https://maudau.com.ua/category/kondytsi … ia-bilyzny де зручно купувати все онлайн.
Поза форумом
Сторінок: 1