Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2026-02-04 12:55:17

Stranger
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-28

Діно Family Barbershop у Вінниці

Хочу поділитися своїм досвідом відвідування Діно Family Barbershop у Вінниці. Мушу сказати, що це одне з небагатьох місць, куди я йду із задоволенням і без зайвого хвилювання. Барбери тут дуже уважні до деталей, уважно слухають побажання клієнта та завжди підказують, що буде виглядати найкраще. Особливо сподобалась дружня атмосфера — відразу відчуваєш себе комфортно, немає ніякого напруження.

Мій син також залишився в захваті — для дітей тут створено спеціальну, веселу атмосферу, що робить стрижку справжнім маленьким святом. Крім того, салон дуже чистий і охайний, що для мене як для батька важливо. Локація зручна: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а, так що добиратися не складно.

Якщо хочете подивитися їхню роботу та стильні результати, раджу глянути їхній Instagram: https://www.instagram.com/dino_kids_bar … _source=qr . Там багато фото стрижок, атмосферних кадрів і новинок, які точно надихнуть на відвідування. Загалом, Діно Family Barbershop — це поєднання професіоналізму, дружньої атмосфери та зручності для всієї родини. Раджу всім, хто цінує якісну стрижку та приємне спілкування.

Поза форумом

Нижній колонтитул