На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Порадьте, що взяти до колег на роботу до кави, щоб було універсально і без зайвого пафосу. Бажано щось готове, щоб не витрачати багато часу на вибір. Цікавлять перевірені варіанти.
Поза форумом
Я завжди голосую за маленькі десерти
Вони виглядають акуратно і кожен бере, що хоче. Еклери, міні-тістечка або асорті — взагалі безпрограшний варіант, особливо якщо колектив різний.
Поза форумом
Дякую, звучить практично. Я просто думаю, як вгадати зі смаками, бо в нас хтось любить шоколадне, а хтось легке фруктове. Не хочеться брати щось занадто солодке або важке, щоб половина залишилась. Скажи, будь ласка, чи є сенс брати змішані набори, де кілька різних типів десертів? І ще питання — наскільки важлива свіжість і упаковка, якщо потрібно привезти все зранку і залишити до обіду?
Поза форумом
Найзручніше — це готові асорті тістечок у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/tistechka , де є різні формати: бісквітні, мусові, еклери або маленькі кремові десерти. Так легше вгадати зі смаками, бо комусь заходить шоколад, а комусь ягідні або більш легкі варіанти. Звертай увагу на порційність — невеликі тістечка швидше розходяться і виглядають охайно на столі. Є набори в коробках, які нормально переносять транспортування і не потребують додаткової упаковки. По солодкості — мусові та фруктові зазвичай легші, ніж класичні масляні креми. Я ще дивлюсь на склад і текстуру, щоб було різноманіття: щось ніжне, щось більш насичене. Якщо потрібно залишити до обіду — головне не тримати в теплі, тоді вони виглядатимуть свіжо і акуратно.
Поза форумом
Сторінок: 1