На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Хочу урізноманітнити сніданки без складної готівлі. Зазвичай роблю тости або хліб із чимось солодким. Порадьте прості варіанти, які легко купити й щоб не набридали. Що зараз популярне?
Поза форумом
Я теж люблю швидкі сніданки. Беру щось солодке, щоб просто відкрив і готово. Іноді комбіную з сиром або арахісовою пастою — виходить цікавіше. Головне — щоб смак був насичений і не занадто нудотний.
Поза форумом
Дякую, ідея комбінувати звучить нормально. Я просто переживаю, що солодке швидко приїдається, тому думаю брати кілька варіантів одразу. Скажи, ти більше орієнтуєшся на класичні смаки чи експериментуєш із новими? І ще цікавить консистенція — люблю, коли не занадто рідке, але й не густе як паста. Можливо, є якісь варіанти, які добре заходять і на тостах, і з млинцями чи сирниками?
Поза форумом
Я давно перейшов на джем у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/v … emy-ta-med , бо він універсальніший, ніж здається. Є різні види: від класичних ягідних — полуничний, малиновий, чорничний — до більш незвичних, наприклад з абрикоса чи цитрусових. Важливо дивитися на склад і спосіб приготування: де більше фруктів і менше зайвого цукру, там смак натуральніший. Джем зазвичай має більш однорідну текстуру, ніж варення, тому легко намазується на тости й не стікає. Мені подобається брати кілька баночок різних смаків і чергувати, тоді сніданки не набридають. Ще плюс — підходить не тільки до хліба, а й до каш, млинців, йогуртів або навіть як додаток до випічки. Якщо хочеш баланс солодкого й кислого — ягідні варіанти найкращі, а для більш десертного настрою підійдуть фруктові або з легким медовим відтінком.
Поза форумом