На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Привіт! Питання до тих, хто користується електрощіткою. Якщо я чистю зуби електричною щіткою, чи є потреба використовувати зубну нитку для додаткової гігієни? Чи достатньо звичайного чищення щіткою?
Поза форумом
Я використовував електрощітку, але потім зрозумів, що навіть при її використанні нитка потрібна. Електрощітка добре чистить поверхню зубів, але нитка дістає важкодоступні місця між зубами, де щітка не може дістатися. Тому я завжди після чищення ниткою проходжу між зубами.
Поза форумом
Дякую за відповідь! Це допомогло. Але ще одне питання: чи є різниця в якості ниток? Які саме нитки краще вибирати, щоб вони не були занадто грубими, але добре виконували свою функцію? І чи є важливими їхні добавки?
Поза форумом
Точно, нитки теж дуже важливі. Є різні типи — з восковим покриттям, з м'якими добавками або для чутливих зубів. Я зазвичай вибираю нитки, що добре ковзають між зубами і не рвуться при використанні. Якщо ти хочеш максимальний ефект, варто звернути увагу на ті, що мають антибактеріальні властивості або додаткові компоненти для захисту від карієсу. Вони трохи дорожчі, але працюють краще і забезпечують додатковий захист від бактерій, особливо у місцях, де щітка не може дістатись. Якщо говорити про зубні нитки у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/zubni-nytky , то вони досить різноманітні, і з хорошим вибором можна знайти оптимальні варіанти для будь-якого бюджету.
Поза форумом
Сторінок: 1