Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2026-02-22 15:08:30

eliseenko
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-10

Чи потрібна у Дніпрі зубна нитка, якщо чищу електрощіткою?

Привіт! Питання до тих, хто користується електрощіткою. Якщо я чистю зуби електричною щіткою, чи є потреба використовувати зубну нитку для додаткової гігієни? Чи достатньо звичайного чищення щіткою?

Поза форумом

#2 2026-02-22 15:09:52

Мишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-21

Re: Чи потрібна у Дніпрі зубна нитка, якщо чищу електрощіткою?

Я використовував електрощітку, але потім зрозумів, що навіть при її використанні нитка потрібна. Електрощітка добре чистить поверхню зубів, але нитка дістає важкодоступні місця між зубами, де щітка не може дістатися. Тому я завжди після чищення ниткою проходжу між зубами.

Поза форумом

#3 2026-02-22 15:10:05

eliseenko
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-10

Дякую за відповідь! Це допомогло. Але ще одне питання: чи є різниця в якості ниток? Які саме нитки краще вибирати, щоб вони не були занадто грубими, але добре виконували свою функцію? І чи є важливими їхні добавки?

Поза форумом

#4 2026-02-22 15:11:15

Мишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-21

Точно, нитки теж дуже важливі. Є різні типи — з восковим покриттям, з м'якими добавками або для чутливих зубів. Я зазвичай вибираю нитки, що добре ковзають між зубами і не рвуться при використанні. Якщо ти хочеш максимальний ефект, варто звернути увагу на ті, що мають антибактеріальні властивості або додаткові компоненти для захисту від карієсу. Вони трохи дорожчі, але працюють краще і забезпечують додатковий захист від бактерій, особливо у місцях, де щітка не може дістатись. Якщо говорити про зубні нитки у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/zubni-nytky , то вони досить різноманітні, і з хорошим вибором можна знайти оптимальні варіанти для будь-якого бюджету.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/88/a0/d2/88a0d2f4e02bc0c4b51e9c2a4e4498e4.png

Поза форумом

Нижній колонтитул