Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2026-03-13 01:40:31

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Як знайти надійну рекламу для малого бізнесу?

Привіт усім! Хочу розкрутити свій бізнес в інтернеті, але не розумію, з чого почати. Бюджет обмежений, а витрачати його просто на тестові оголошення не хочу. Чи реально знайти агентство, яке дає конкретний результат і стабільні заявки, а не просто обіцяє «ефективну рекламу»?

Поза форумом

#2 2026-03-13 02:08:44

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Re: Як знайти надійну рекламу для малого бізнесу?

Ilonka написав:

Привіт усім! Хочу розкрутити свій бізнес в інтернеті, але не розумію, з чого почати. Бюджет обмежений, а витрачати його просто на тестові оголошення не хочу. Чи реально знайти агентство, яке дає конкретний результат і стабільні заявки, а не просто обіцяє «ефективну рекламу»?

Якщо потрібен реально працюючий результат, можна звернутися до цієї https://atlant.digital/ маркетингової агенції Atlant Digital. Вони не просто налаштовують рекламу, а створюють повністю функціонуючу систему залучення клієнтів «Plug&Play», перевірену на сотнях проектів. Перші заявки починають надходити вже за кілька днів, причому бюджет використовується ефективно, без зайвих витрат. Команда працює комплексно: таргет, контекст, SEO — усе підлаштовується під бізнес, навіть якщо сайту ще немає. У результаті бізнес отримує стабільний потік лідів і може реально планувати розвиток.

Поза форумом

Нижній колонтитул