На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Працюю весь день за столом і помітила, що спина постійно напружена, а постава почала погіршуватися. Чула про коректори постави — реклінатори та корсети, але не знаю, який обрати і чи реально вони допомагають. Може, хтось вже користувався і може поділитися своїм досвідом у повсякденному житті?
Поза форумом
Ilonka написав:
Працюю весь день за столом і помітила, що спина постійно напружена, а постава почала погіршуватися. Чула про коректори постави — реклінатори та корсети, але не знаю, який обрати і чи реально вони допомагають. Може, хтось вже користувався і може поділитися своїм досвідом у повсякденному житті?
Я придбала коректор постави через ORTOS https://ortos.ua/ua/korrektory-osanki/ і це виявилося набагато ефективніше, ніж очікувала. Мій реклінатор середньої жорсткості добре підтримує спину, не заважає рухам і допомагає тримати плечі розправленими. Консультанти детально пояснили, як правильно його носити, щоб уникнути дискомфорту і отримати максимальний ефект. Через два тижні регулярного використання я помітила, що спина стала менш втомлюватися, шия не болить після роботи за комп’ютером, а осанка тримається навіть без корсета. Тепер можу рекомендувати його всім, хто шукає доступний і ефективний спосіб виправити сутулість.
Поза форумом