На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Хто знає хороше місце у Львові, де можна навчитись їздити верхи дорослій людині? Не хочу якихось показових виступів чи підготовки до турнірів, цікавить нормальне навчання для себе та задоволення. Було б добре, щоб інструктори пояснювали доступно, бо досвіду в мене нуль. Ще важливо, аби не було відчуття, що ти прийшов “не в ту компанію”.
Поза форумом
Свого часу теж шукав клуб без цієї дивної атмосфери “для своїх”, де новачок почувається зайвим. У результаті почав їздити в кінноспортивний комплекс Equicor, і там усе виявилось значно простіше та комфортніше, ніж я уявляв. На першому занятті багато уваги приділяють базовим речам: як сісти, як тримати руки, як взаємодіяти з конем без страху та різких рухів. Ніхто не сміється з помилок і не сипле незрозумілими термінами. Мені ще сподобалось, що курси верхової їзди львів проходять у нормальному темпі, коли людина реально встигає зрозуміти, що робить, а не просто механічно повторює команди. Коні там спокійні й добре навчені, через це навіть перше тренування не викликає паніки. Після кількох поїздок починаєш ловити кайф від самого процесу та відчуття контакту з твариною. Для мене це взагалі стало хорошим способом переключити голову після робочого тижня та трохи вирватись із міської метушні.
Поза форумом
Сторінок: 1