На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
3 задачи по 60 (последний тест вероятностей - 5,51), 0 за бред на машинки.
На кораблики (писал за последние 10 минут) рэндом. Тут аура халявы не поможет)
Поза форумом
Люди, работает проверка navy! Только она еще на баллы не настроена.
Поза форумом
провірка впала
Поза форумом
Є передчуття, що скоро будуть кінцеві резалти. Адже не працює не лише он-лайн перевірка, а й таблиця резалтів.
Відредаговано RuslanSM (2008-01-10 20:37:30)
Поза форумом
Результати теж не оновлюються.
Поза форумом
Пациент скорее мёртв, чем жив...
Поза форумом
MAXXX написав:
єєє.... на яку задачу???
Четвертий тур точно. UpCase, здається...
Поза форумом
хм...суммарные резы 3 туров грузяться, а нави все равно нет:((
Поза форумом
ААААААА! Неві 50 балів!!! *YAHOO* *DANCE*
Я думав, що буде 10-20...
Поза форумом
Вже все є! Із наві)
Поза форумом
Navy: 10.
Погано, однако...
Відредаговано Skiminok (2008-01-10 20:56:05)
Поза форумом
HURRRRRA!!!!! Моє багнуте рішення отримало 20 балів!!!!!!
ЗІ. А ліміт бизько 215 поки що..цікаво...
Відредаговано MAXXX (2008-01-10 20:50:47)
Поза форумом
program Navy; const mnax = 100; var n,i,j:longint; x,y,v:array[1..mnax] of double; t,time:double; begin read(n); for i:=1 to n do read(x[i],y[i],v[i]); time:=0; for i:=1 to n-1 do for j:=i+1 to n do begin t:=sqrt(sqr(x[i]-x[j])+sqr(y[i]-y[j]))/(v[i]+v[j]); if (t > time) then time:=t; end; writeln(time:0:3); end.
Я досі не вірити в щастя)
Поза форумом
ОГО! рішення з перетином кожних 2 кіл - 50 баллів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕЙМОВІРНО!!!!!!!!!!!Написав би так - був би першим(( Ти везунчик, справді)
Відредаговано MAXXX (2008-01-10 20:51:52)
Поза форумом
гррр.... Чекер на navy криво написан, если выводить ровно 3 знака, то проходит меньше, чем если выводить 10. Неужели так сложно сравнить два числа.
Поза форумом
MAXXX написав:
ОГО! рішення з перетином кожних 2 кіл - 50 баллів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕЙМОВІРНО!!!!!!!!!!!Написав би так - був би першим(( Ти везунчик, справді)
У меня большое подозрение, что, если его чуть-чуть модифицировать на частные случаи - может набрать полный балл
Поза форумом
Хм....питання до жюрі:
Мій лого на онлайн-перевірці отримує 60 балів з часом на максимальний тест 0.19с. А в таблиці результатів у мене 57 балів. Поясніть, будь-ласка.
Відредаговано MAXXX (2008-01-10 21:09:27)
Поза форумом
Skiminok написав:
MAXXX написав:
У меня большое подозрение, что, если его чуть-чуть модифицировать на частные случаи - может набрать полный балл
Это решение валится, когда точка схождения 3х находится внутри треугольника. Вот тогда нужна математика. Мой куб однако немного таймит. А онлайн сейчас пашет. Нахождение точки схождения 3х (почитайте пост про теорему Хелли. Такие тесты несложно подобрать) довольно громоздское, однако один из подходов таки находит нужное время (описано в моем посте раньше).
Відредаговано partisan (2008-01-10 21:19:58)
Поза форумом
MAXXX написав:
Хм....питання до жюрі:
Мій лого на онлайн-перевірці отримує 60 балів з часом на максимальний тест 0.19с. А в таблиці результатів у мене 57 балів. Поясніть, будь-ласка.
Такі ситуації вже траплялися і обговорювалися. То ж можу сказати:
Це ще не остаточні результати. Онлайн перевірка не є офіційним джерелом результатів, її результати не завжди співпадають з офіційними (пам'ятається, два роки назад у верхньої двадцятки за халявну задачу з 3го туру було від 50 до 59 балів; в остаточних результатах все виправилося на 60); офіційне тестування же йде в одиночному режимі. Журі подібні апеляції не приймає за відсутністю, власне, причин. Розв'язки, здається, тестуються не один раз.
Можеш почитати форум 2005-го року: там якраз точилися дискусії про тайм-ліміт =2*авторський час, власне про це і, може, ще щось.
Чекай остаточних результатів. Подібні речі можуть і змінитися.
Поза форумом
а що таке остаточні результати? ті, що розсилаються на мейл? адже на сторінці олімпіади вже є посилання на сторінку результатів 3 туру...
додано: і на сумарні також..
Відредаговано MAXXX (2008-01-10 21:32:09)
Поза форумом
MAXXX написав:
а що таке остаточні результати? ті, що розсилаються на мейл? адже на сторінці олімпіади вже є посилання на сторінку результатів 3 туру...
Це ті, що висітимуть, коли журі скаже, що піведено остаточні пісумки. На мейл, думаю, теж підуть остаточні, хоча точно не знаю.
Поза форумом
MAXXX написав:
Советую дождаться пока что поста жюри на форуме и email-рассылки, а потом уже можно будет о чём-то говорить...
Відредаговано Skiminok (2008-01-10 21:37:02)
Поза форумом
Народ в кого які тести не пройшли у Navy? В мене 17, 21, 26, 38, 60
Поза форумом
Ок, буду чекати..
Хм, а у мене, виявляється, не так багато ВА за наві...більше половини ТЛ.....тож мала мабуть бути складність не більше кубічної.
ЗІ. Вибачаюсь за оффтоп. Це мій 100 юбілейний пост і 100 пост у цьому топіку. Урра!
Відредаговано MAXXX (2008-01-10 21:47:59)
Поза форумом