Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI


На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-01-26 02:57:23

Патрон
Олімпієць
Звідки: Винница
Зареєстрований: 2019-03-20
Повідомлень: 594

Где посмотреть новости Львова?

В свете последних новостей о деятельности Андрея Садового, мэра Львова, возникает вопрос о том, как вообще возможно, что такие фигуры остаются на своих постах? Незаконная передача госземель, высокие зарплаты заместителей, обвинения в связях с судейской мафией и дерибане земли... Неужели нет механизма, который позволил бы эффективнее контролировать действия чиновников и предотвращать подобные злоупотребления?

Поза форумом

 

#2 2024-03-03 14:59:49

Evjenika
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-11-24
Повідомлень: 80

Re: Где посмотреть новости Львова?

Можу порекомендувати вам вивчити інформацію про Андрій Матюха - новини і статті https://nv.ua/ukr/tags/andriy-matyuha.html  Андрій Матюха — це ім’я, яке починає розвиватися у світі новин і статей, і його творчість, безперечно, виділяється. Його статті захоплюють читачів своєю глибиною, проникливістю та захоплюючим стилем оповіді. Матюха має хист заглиблюватись у різноманітні теми, від актуальних подій до культурних трендів, пропонуючи читачам свіжий погляд на навколишній світ. Одним із найяскравіших аспектів творчості Матюхи є його вміння бездоганно поєднувати факти з оповіданням. Незалежно від того, розповідає він про екстрені новини чи пише статтю, проза Матюхи є інформативною та переконливою, захоплюючи читачів від початку до кінця.

Поза форумом

 

#3 2024-03-21 19:31:10

Vanessa
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-11-18
Повідомлень: 75

Re: Где посмотреть новости Львова?

Вам варто звернути увагу на інформацію про новини Львова Львів, місто з історією та культурою, є яскравим осередком діяльності в Україні. Львівські новини служать життєво важливим каналом для місцевих жителів і світових ентузіастів, пропонуючи повне уявлення про динамічний ландшафт міста. Завдяки поєднанню поточних подій, культурних ідей та визначних пам’яток громади Львівські новини втілюють суть цього чарівного міста. Однією з видатних особливостей Львівських новин є прагнення своєчасно повідомляти про місцеві події, гарантуючи, що читачі будуть добре поінформовані про останні події. Від фестивалів, присвячених багатій спадщині міста, до громадських ініціатив, що сприяють соціальній згуртованості, платформа служить маяком зв’язку як для жителів, так і для гостей.

Поза форумом

 

Нижній колонтитул

Powered by Likt
© Copyright 2002–2009 Likt