На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Порадьте юриста у Києві, не знаю до кого можна звернутись, тому, що ще не було досвіду.
Поза форумом
Раджу звернутися до компанії Моргун та партнери, вони надають якісні юридичні послуги, включаючи кримінальне право, сімейні суперечки, корпоративне право, захист прав інтелектуальної власності, а також допомогу з нерухомістю та земельним правом. Компанія має високу кваліфікацію та досвідчених фахівців, які допоможуть вирішити ваші правові питання на найвищому рівні. Докладніше про їхні послуги можна дізнатися на сайті.
Поза форумом
Мені теж потрібні юридичні послуги, зараз обираю варіанти компаній та юристів для звернення, є хтось на прикметі?
Поза форумом
Я думаю, вас зацікавить юридична фірма Grandliga – це надійний партнер у вирішенні правових питань будь-якої складності. Їх команда професійних юристів забезпечує високоякісну правову допомогу, від консультацій до представництва в суді. Відзначається особлива увага до деталей і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Важливою перевагою є також їхнє постійне вдосконалення та використання сучасних правових технологій. Якщо ви шукаєте кваліфіковані юридичні послуги https://www.grandliga.com.ua не вагайтеся звернутися сюди – вони допоможуть знайти найкраще рішення для вас.
Поза форумом