Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-06-27 22:17:41

Георгій Костішин
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-08-03

Юр послуги

Порадьте юриста у Києві, не знаю до кого можна звернутись, тому, що ще не було досвіду.

Поза форумом

#2 2024-07-08 19:40:14

Громов Святослав
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-12-20

Re: Юр послуги

Раджу звернутися до компанії Моргун та партнери, вони надають якісні юридичні послуги, включаючи кримінальне право, сімейні суперечки, корпоративне право, захист прав інтелектуальної власності, а також допомогу з нерухомістю та земельним правом. Компанія має високу кваліфікацію та досвідчених фахівців, які допоможуть вирішити ваші правові питання на найвищому рівні. Докладніше про їхні послуги можна дізнатися на сайті.

Поза форумом

#3 2024-09-18 21:39:37

Yero
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-04-17

Мені теж потрібні юридичні послуги, зараз обираю варіанти компаній та юристів для звернення, є хтось на прикметі?

Поза форумом

#4 2024-09-18 21:43:05

borabora
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Я думаю, вас зацікавить юридична фірма Grandliga – це надійний партнер у вирішенні правових питань будь-якої складності. Їх команда професійних юристів забезпечує високоякісну правову допомогу, від консультацій до представництва в суді. Відзначається особлива увага до деталей і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Важливою перевагою є також їхнє постійне вдосконалення та використання сучасних правових технологій. Якщо ви шукаєте кваліфіковані юридичні послуги https://www.grandliga.com.ua  не вагайтеся звернутися сюди – вони допоможуть знайти найкраще рішення для вас.

Поза форумом

Нижній колонтитул