На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Добрий день! Шукаю Інтернет-магазин автозапчастин для іномарок. Бажано, щоб було зручно знайти запчастини за VIN-кодом і щоб відправляли по Україні. Чи є у когось досвід замовлення? Напишіть, будь ласка, який магазин вас не підвів.
Поза форумом
Доброго дня! Із задоволенням допоможу. Маю досвід замовлення запчастин для іномарок, і можу з упевненістю сказати, що https://carpay.com.ua/ — один із кращих магазинів. Особливо зручно шукати по VIN-коду, система все підтягує точно. Минулого місяця замовляв ремені генератора для MERCEDES, прийшли швидко, повністю підійшли. Сервіс топовий, хлопці завжди на зв'язку і готові допомогти. Якщо хочеш, щоб все пройшло без проблем, раджу саме їх.
Поза форумом
Мне тоже нужно всего много по мелочи найти для ремонта автомобиля.
Поза форумом
Мне понадобилась полка багажника для Рено Кенго 1 https://star-avto.com.ua/ru/avto-zapcha … t--kangoo/ , и я нашел её на сайте Star Avto. Заказал прямо через их сайт, и всё пришло быстро и без проблем. Очень удобно, что можно найти запчасти по марке и модели автомобиля, а также удобно заказать онлайн. Рекомендую этот магазин для поиска запчастей.
Поза форумом
Амелина написав:
Добрий день! Шукаю Інтернет-магазин автозапчастин для іномарок. Бажано, щоб було зручно знайти запчастини за VIN-кодом і щоб відправляли по Україні. Чи є у когось досвід замовлення? Напишіть, будь ласка, який магазин вас не підвів.
Так само зараз шукаю такий магазин, бо мені потрібні запчастини на Рено Лагуна
Поза форумом
STEFFAN написав:
Амелина написав:
Так само зараз шукаю такий магазин, бо мені потрібні запчастини на Рено Лагуна
Точно знаю, де запчастини Рено Лагуна 2 є в наявності по хорошій вартості і вам такий варіант може підійти - на сайті профільного інтернет-магазину VCE.com.ua . Я там запчастини купую досить часто для свого авто і встиг помітити, що вони в широкому асортименті представлені на різні марки авто. Ціни оптимальні і доставлення замовлень працює оперативно
Поза форумом