Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-01-28 21:04:24

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

магазин автозапчастин

Добрий день! Шукаю Інтернет-магазин автозапчастин для іномарок. Бажано, щоб було зручно знайти запчастини за VIN-кодом і щоб відправляли по Україні. Чи є у когось досвід замовлення? Напишіть, будь ласка, який магазин вас не підвів.

Поза форумом

#2 2025-01-28 21:55:37

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Re: магазин автозапчастин

Доброго дня! Із задоволенням допоможу. Маю досвід замовлення запчастин для іномарок, і можу з упевненістю сказати, що https://carpay.com.ua/ — один із кращих магазинів. Особливо зручно шукати по VIN-коду, система все підтягує точно. Минулого місяця замовляв ремені генератора для MERCEDES, прийшли швидко, повністю підійшли. Сервіс топовий, хлопці завжди на зв'язку і готові допомогти. Якщо хочеш, щоб все пройшло без проблем, раджу саме їх.

Поза форумом

#3 2025-03-01 13:39:51

Fanas
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-11-08

Мне тоже нужно всего много по мелочи найти для ремонта автомобиля.

Поза форумом

#4 2025-03-01 21:26:16

Yunus
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-06-26

Мне понадобилась полка багажника для Рено Кенго 1 https://star-avto.com.ua/ru/avto-zapcha … t--kangoo/ , и я нашел её на сайте Star Avto. Заказал прямо через их сайт, и всё пришло быстро и без проблем. Очень удобно, что можно найти запчасти по марке и модели автомобиля, а также удобно заказать онлайн. Рекомендую этот магазин для поиска запчастей.

Поза форумом

#5 2025-03-26 08:21:43

STEFFAN
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-03-01
Вебсайт

Амелина написав:

Добрий день! Шукаю Інтернет-магазин автозапчастин для іномарок. Бажано, щоб було зручно знайти запчастини за VIN-кодом і щоб відправляли по Україні. Чи є у когось досвід замовлення? Напишіть, будь ласка, який магазин вас не підвів.

Так само зараз шукаю такий магазин, бо мені потрібні запчастини на  Рено Лагуна

Поза форумом

#6 2025-03-27 09:00:55

SELTER
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-17
Вебсайт

STEFFAN написав:

Амелина написав:

Так само зараз шукаю такий магазин, бо мені потрібні запчастини на  Рено Лагуна

Точно знаю, де запчастини Рено Лагуна 2 є в наявності по хорошій вартості і вам такий варіант може підійти - на сайті профільного інтернет-магазину VCE.com.ua . Я там запчастини купую досить часто для свого авто і встиг помітити, що вони в широкому асортименті представлені на різні марки авто. Ціни оптимальні і доставлення замовлень працює оперативно

Поза форумом

Нижній колонтитул