На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привет! Начинаю продавать продукцию онлайн и нужно выбрать пакеты для упаковки товаров. Я заинтересован в полипропиленовых БОПП пакетах. Есть ли смысл покупать оптом, если я только начинаю и не могу точно оценить потребности? Нашел пару вариантов поштучно, но цена при покупке оптом выглядит значительно выгоднее. Что посоветуете?
Поза форумом
Из опыта скажу, что выбор между покупкой БОПП пакетов оптом или поштучно во многом зависит от ваших потребностей. Если вы работаете с большими объемами товара или планируете расширять бизнес, лучше покупать оптом. Цена за единицу значительно ниже, но сохраняйте в виду, что вам нужно точно рассчитать необходимое количество пакетов, чтобы не остаться с большим ненужным запасом.
Поза форумом
З досвіду скажу, що вибір між покупкою БОПП пакетів оптом або поштучно багато в чому залежить від ваших потреб. Якщо ви працюєте з великими обсягами товару або плануєте розширювати бізнес, краще купувати оптом. Ціна за одиницю значно нижча, але зберігайте в увазі, що вам потрібно точно розрахувати необхідну кількість пакетів, щоб не залишитися з великим непотрібним запасом.
Поза форумом
Осип написав:
Из опыта скажу, что выбор между покупкой БОПП пакетов оптом или поштучно во многом зависит от ваших потребностей. Если вы работаете с большими объемами товара или планируете расширять бизнес, лучше покупать оптом. Цена за единицу значительно ниже, но сохраняйте в виду, что вам нужно точно рассчитать необходимое количество пакетов, чтобы не остаться с большим ненужным запасом.
Если вы занимаетесь большими объемами доставки, я бы порекомендовал покупать БОПП пакеты оптом https://allpack.biz/ru/polipropilenovye-pakety/ тут, поскольку это намного выгоднее.
Оптом вы получите лучшую цену за единицу и сможете обеспечить своему бизнесу стабильность и регулярность в поставках. В случае если ваши потребности минимальны, лучше рассмотреть покупку поштучно - для личного использования или для небольших партий. Полипропиленовые БОПП пакеты - интересная идея, но можно ли их как-то кастомизировать? Например, напечатать логотип или сделать более стильными.
Поза форумом
Нам потрібні пакети з логотипом для упаковки товарів. Куди звернутись? Підкажіть.
Поза форумом
Liliania написав:
Нам потрібні пакети з логотипом для упаковки товарів. Куди звернутись? Підкажіть.
Я колись теж стикався з таким завданням і можу порадити компанію "Твій Дизайн" https://designtvoy.com/uk/glavnaya/ Вони займаються виготовленням брендованої упаковки, включаючи пакети з логотипом. Замовляв у них партію пакетів для свого бізнесу – якість відмінна, друк чіткий, фарби не стираються, сам матеріал пакетів міцний. Ще великий плюс – швидке виконання замовлення та нормальні ціни. Мені допомогли з дизайном, підказали оптимальні варіанти за розмірами й типом пакетів. Якщо вам потрібно якісно та без зайвого клопоту, сміливо звертайтесь.
Поза форумом