Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-02-19 09:57:38

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Ищу пакеты для упаковки товаров!

Привет! Начинаю продавать продукцию онлайн и нужно выбрать пакеты для упаковки товаров. Я заинтересован в полипропиленовых БОПП пакетах. Есть ли смысл покупать оптом, если я только начинаю и не могу точно оценить потребности? Нашел пару вариантов поштучно, но цена при покупке оптом выглядит значительно выгоднее. Что посоветуете?

Поза форумом

#2 2025-02-19 09:58:10

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Ищу пакеты для упаковки товаров!

Из опыта скажу, что выбор между покупкой БОПП пакетов оптом или поштучно во многом зависит от ваших потребностей. Если вы работаете с большими объемами товара или планируете расширять бизнес, лучше покупать оптом. Цена за единицу значительно ниже, но сохраняйте в виду, что вам нужно точно рассчитать необходимое количество пакетов, чтобы не остаться с большим ненужным запасом.

Поза форумом

#3 2025-02-19 09:58:38

Осип
Олімпієць

З досвіду скажу, що вибір між покупкою БОПП пакетів оптом або поштучно багато в чому залежить від ваших потреб. Якщо ви працюєте з великими обсягами товару або плануєте розширювати бізнес, краще купувати оптом. Ціна за одиницю значно нижча, але зберігайте в увазі, що вам потрібно точно розрахувати необхідну кількість пакетів, щоб не залишитися з великим непотрібним запасом.

Поза форумом

#4 2025-02-19 10:01:49

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

Из опыта скажу, что выбор между покупкой БОПП пакетов оптом или поштучно во многом зависит от ваших потребностей. Если вы работаете с большими объемами товара или планируете расширять бизнес, лучше покупать оптом. Цена за единицу значительно ниже, но сохраняйте в виду, что вам нужно точно рассчитать необходимое количество пакетов, чтобы не остаться с большим ненужным запасом.

Если вы занимаетесь большими объемами доставки, я бы порекомендовал покупать БОПП пакеты оптом https://allpack.biz/ru/polipropilenovye-pakety/ тут, поскольку это намного выгоднее.
Оптом вы получите лучшую цену за единицу и сможете обеспечить своему бизнесу стабильность и регулярность в поставках. В случае если ваши потребности минимальны, лучше рассмотреть покупку поштучно - для личного использования или для небольших партий. Полипропиленовые БОПП пакеты - интересная идея, но можно ли их как-то кастомизировать? Например, напечатать логотип или сделать более стильными.
https://i.imgur.com/eSRj4pv.png

Поза форумом

#5 2025-03-09 16:21:23

Liliania
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-05-01

Нам потрібні пакети з логотипом для упаковки товарів. Куди звернутись? Підкажіть.

Поза форумом

#6 2025-03-09 16:22:45

Asik
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-05-30

Liliania написав:

Нам потрібні пакети з логотипом для упаковки товарів. Куди звернутись? Підкажіть.

Я колись теж стикався з таким завданням і можу порадити компанію "Твій Дизайн" https://designtvoy.com/uk/glavnaya/ Вони займаються виготовленням брендованої упаковки, включаючи пакети з логотипом. Замовляв у них партію пакетів для свого бізнесу – якість відмінна, друк чіткий, фарби не стираються, сам матеріал пакетів міцний. Ще великий плюс – швидке виконання замовлення та нормальні ціни. Мені допомогли з дизайном, підказали оптимальні варіанти за розмірами й типом пакетів. Якщо вам потрібно якісно та без зайвого клопоту, сміливо звертайтесь.

Поза форумом

Нижній колонтитул