На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Шановні форумчани, доброго дня! З'явилося в мене неочікуване (але цікаве) питання — вперше зіткнувся з потребою вибрати виробника ПЕТ-преформ і супутніх комплектуючих. Задача наче й проста, але нюансів вистачає. Хтось обіцяє надміцну сировину, хтось — «індивідуальний підхід» і «багаторічний досвід». Як відрізнити справжніх профі від просто гарно оформленого сайту? Буду щиро вдячний за будь-які поради, особливо якщо вони з власного досвіду. Дуже хочеться підійти до вибору з розумом, а не за принципом «пальцем в небо — і замовив».
Поза форумом
Хочу поділитися хорошим досвідом для тих, хто шукає, де купити пластикові кришки для пляшок від виробника, то не витрачайте час на посередників, краще зверніться прямо до Заводу Преформ https://dzp.com.ua/kryshki в нас на виробництві не раз стояло питання: потрібні пробки ПЕТ, бажано якісні та з гарантією. Перепробували кілька варіантів, але тільки тут знайшли саме те, що треба. Кришки типу Bericap, РСО, JUCE, OIL, усе в наявності, і що важливо, стабільність у поставках. Видно, що працюють на професійному обладнанні, зокрема HUSKY та Battenfeld, бо якість на висоті — різьба чітка, пластик міцний, жодного браку. Ціни адекватні, і при великому обсязі ще й знижки запропонували. Якщо хтось розвиває власний бренд води, соку або олії, дуже раджу цю компанію, вони реально зручні в співпраці та не підводять з термінами.
Поза форумом