На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Підкажіть, будь ласка, як можна зрозуміти, що настав час очищувати воду вдома? Чи є якісь помітні ознаки, які можуть сигналізувати про необхідність заміни фільтра або очищення системи? Можливо, варто звертати увагу на смак чи запах води?
Поза форумом
Дівчата, хочу поділитися кількома спостереженнями, бо це те, з чим стикаємось майже щодня — якість води у крані. В мене були випадки, коли вода мала трохи дивний запах, а іноді й мутнуватий вигляд, особливо після тривалих дощів чи ремонту водогону. Щоб зрозуміти, що вода не зовсім чиста або зіпсувалася, треба звертати увагу на запах, колір і навіть смак. Якщо вона пахне хлоркою, залізом або має неприродний відтінок, краще її не вживати без фільтрації. До речі, як запобігти забрудненню води в домашніх умовах? Я почала використовувати фільтри-глечики з активованим вугіллям, вони недорогі, але дуже рятують. Також не варто зливати в каналізацію побутову хімію, залишки олії чи фарби, бо все це в кінці повертається до нас через воду. Основні фактори забруднення води https://journal.vencon.ua/ua/kak-oprede … v-ochistke це промислові відходи, неправильне поводження з побутовими рідинами, добрива та сміття біля водойм. А ще важливо чистити бойлери та труби хоча б раз на рік, бо там теж накопичується багато осаду. Якщо маєте бажання дізнатися більше, поради є у Венкон JOURNAL — мені там сподобалась підбірка статей про очищення води природними методами. Можна знайти цікаву інформацію, що реально допомагає у хатніх справах і навіть економить бюджет.
Поза форумом