Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-05-22 16:08:02

ugvuux
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-16

Де доступна оренда сервера з SAS дисками?

Хто користувався орендою серверів із SAS дисками на HostZealot? Потрібне рішення для великого сайту з базою даних і постійним трафіком. Чув, що SAS-диски значно надійніші за SATA, але цікаво, як це проявляється на практиці. Наскільки стабільно працює система під навантаженням? Чи дійсно помітна різниця у швидкості обробки запитів та роботі з БД? Також цікавить, чи є якісь складнощі з адмініструванням таких серверів, особливо якщо потрібно масштабувати проєкт.

Поза форумом

#2 2025-05-22 16:08:19

dyyzoof
Олімпієць

Re: Де доступна оренда сервера з SAS дисками?

Маю досвід оренди сервера з SAS дисками саме на HostZealot. Брав для CRM-системи, яка обслуговує десятки користувачів одночасно. Можу підтвердити — різниця у швидкості помітна одразу. Навантаження витримуються добре, стабільність на висоті, жодних зависань чи втрат даних. Особливо сподобалось, що при пікових навантаженнях система продовжує працювати без збоїв.

Поза форумом

#3 2025-05-22 16:08:32

kceso
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-21

Я використовую сервер з SAS дисками від HostZealot для великого медіапорталу. Щодня тисячі відвідувачів, і потрібна максимально стабільна робота. За кілька місяців можу сказати — рішення себе виправдало повністю. SAS-диски дійсно витривалі, система працює плавно навіть під великим навантаженням.

Поза форумом

#4 2025-05-22 16:08:44

zokvas
Олімпієць

Так, на HostZealot доступна оренда сервера з SAS дисками. Ці диски забезпечують високу надійність та продуктивність. Вони підходять для складних корпоративних проєктів, баз даних та великих вебсайтів. SAS забезпечує кращу продуктивність і надійність для високонавантажених серверних рішень.

Поза форумом

Нижній колонтитул