Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-05-23 08:56:34

SELTER
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-17
Вебсайт

Туристичні ножі

Мене цікавлять туристичні розкладні ножі. Дуже хочу придбати собі такий, але геть не розуміюсь в тому, на що першочергово варто звертати увагу. Підкажете?

Поза форумом

#2 2025-05-24 11:05:00

Ольга Бусова
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-09-27
Вебсайт

Re: Туристичні ножі

SELTER написав:

Мене цікавлять туристичні розкладні ножі. Дуже хочу придбати собі такий, але геть не розуміюсь в тому, на що першочергово варто звертати увагу. Підкажете?

Шукайте інформацію на профільних ресурсах. Мають бути якість огляди та відео на цю тему

Поза форумом

#3 2025-05-26 08:08:46

STEFFAN
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-03-01
Вебсайт

Re: Туристичні ножі

SELTER написав:

Вам гарну пораду вище дають. Справді вартувало б почитати відгуки та передивитись декілька тематичних оглядів. Так вам було б простіше визначитись і ви б точно розуміли, на що важливо увагу звертати. Я б вам радив звернути свою увагу на розкладні туристичні ножі марки SKIF https://ibis.net.ua/brand/skif/ . Вони справді якісні та є дуже довговічними, адже виробник приділяє увагу найменшим дрібничкам. Замовити такий можна в інтернеті, проблем немає жодних із цим

Поза форумом

Нижній колонтитул