На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Шукаю поради від знавців гарного відпочинку у Києві. Хочеться влаштувати особливе на вихідних, щоб це було не просто похід у ресторан, а справжня романтична пригода для двох. Бажано, щоб був якийсь цікавий салон або спа-центр, де пропонують романтичну спа-програму чи щось подібне, що дозволяє поринути у атмосферу релаксу й затишку. Якщо у вас є досвід відвідування такого місця, буду вдячна за конкретні рекомендації з враженнями!
Поза форумом
Якщо шукаєш дійсно щось нетривіальне, зверни увагу на масажний салон на травах NATURA. Я з дружиною був у них на романтичній спа-програмі й можу впевнено сказати – це зовсім інший рівень відпочинку для двох! Відчуття, ніби потрапили в маленьку оазу серед шумного Києва. Романтичне spa для пар включає не тільки різноманітні види масажу, але й спеціальні ритуали з використанням натуральних трав та аромамасел, а також час у затишній кімнаті для відпочинку. Все оформлено зі смаком і турботою про деталі, атмосфера налаштовує на романтику й гармонію. Після візиту навіть звичайний день стає святом!
Поза форумом
Могу поделиться контактами отличного заведения, где отметить день рождения https://fiji-loungebar.com.ua/banquets/ … ounge-bar/ в Киеве недорого - это Fiji Lounge. Мы там с мужем юбилей его отмечали. Вообще заведение очень классное. Там не стыдно любой праздник провести. Тем более, что сотрудники всегда идут на встречу и готовы воплотить любое желание клиента в жизнь.
На форумі