На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Всім привіт. Давно хочу додати в наші з партнером ігри щось нове, і після довгих роздумів вирішили спробувати щось із категорії фіксації та контролю відчуттів. Зокрема, мене дуже зацікавили затискачі для БДСМ — щось у них є особливе, навіть естетичне, не кажучи вже про функціональність. Але от проблема: не можу знайти нормальне місце, де можна їх замовити, щоби і якість була гідна, і щоб виглядали пристойно, не як дешеві китайські іграшки. Може, хтось підкаже, де ви особисто купували, щоб перевірено, з нормальними матеріалами, і щоб не довелося чекати по 3 тижні доставки?
Поза форумом
Привіт! Затискачі для БДСМ https://umall.ua/catalog/zazhimy-dlya-bdsm/ справді можуть дати багато нового досвіду, особливо коли хочеться поекспериментувати з відчуттями та контрастом контролю.
Я теж свого часу довго шукав щось якісне, що не виглядає як випадковий дешевий набір. З досвіду можу порадити звернути увагу на маркетплейс Umall — там хороший вибір затискачів для БДСМ, і що важливо — товари дійсно виглядають пристойно, не мають цього «іграшкового» вигляду. Багато моделей з металу, з регуляторами сили стиснення, є навіть з прикрасами, якщо хочеться трохи естетики.
Доставка по Україні швидка, не доведеться чекати тижнями. Ну і загалом, сайт справляє враження нормального магазину, а не випадкової сторінки з сумнівним асортиментом.
Тож якщо ти шукаєш щось дійсно гідне, раджу зазирнути на сайт цього маркетплейсу — сам користувався, і залишився задоволений.
Поза форумом