Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Вчора 01:29:06

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Професійні кавоварки

Привіт! Хочу оновити кавове обладнання в офісі — потрібна зручна і надійна кавоварка, щоб усі співробітники могли швидко приготувати смачну каву. Цікавить, які бренди варто розглянути, чи є сенс брати в оренду, і де краще замовляти, щоб був хороший сервіс і доставка по Україні. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом!

Поза форумом

#2 Вчора 01:55:28

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Професійні кавоварки

Klark написав:

Привіт! Хочу оновити кавове обладнання в офісі — потрібна зручна і надійна кавоварка, щоб усі співробітники могли швидко приготувати смачну каву. Цікавить, які бренди варто розглянути, чи є сенс брати в оренду, і де краще замовляти, щоб був хороший сервіс і доставка по Україні. Поділіться, будь ласка, своїм досвідом!

Я теж шукала хороше рішення для нашого офісу і можу порадити «Систем кава сервіс», де допомогли підібрати оптимальний варіант — професійні кавоварки дійсно якісні та надійні, плюс вони запропонували кілька варіантів оренди й покупки з повним сервісним обслуговуванням, швидкою доставкою та консультаціями щодо догляду, завдяки чому ми тепер маємо в офісі смачну каву без зайвих турбот і я дуже задоволена співпрацею з цією компанією.

Поза форумом

Нижній колонтитул