Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-07-24 17:12:07

zokvas
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-16

Ви готуєте кабачки з кетчупом на зиму?

Хто-небудь робив заготовки з кабачків з кетчупом на зиму? Маю багато молодих кабачків і не хочу, щоб пропали, кажуть, це смачно і добре зберігається. Можливо, хтось уже пробував. Хотілося б дізнатись, наскільки це реально зробити вдома, чи потрібні якісь особливі умови для зберігання?

Поза форумом

#2 2025-07-25 12:07:07

dyyzoof
Олімпієць

Re: Ви готуєте кабачки з кетчупом на зиму?

Головне, правильно розрахувати пропорції, бо кетчуп буває різний. Я б радив брати не гострий, тоді кабачки підходять і для дітей. Ще нюанс, зберігати краще в прохолодному місці, не під батареєю. У мене в кладовці стояли майже рік, і нічого з ними не сталося.

Поза форумом

#3 2025-07-26 11:36:00

kceso
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-21

Можу сказати, що кабачки з кетчупом це дійсно цікава заготівля. Я додаю трохи часнику для аромату, але без фанатизму. Більше люблю, коли кетчуп не надто густий, тоді маринад краще просочує кабачки.

Поза форумом

#4 2025-07-27 17:06:42

ugvuux
Олімпієць

Доброго дня. Шукав ідеї для закруток, і на сайті Торчин знайшов рецепт кабачків з кетчупом на зиму https://torchyn.ua/ru/recipes/kabachki- … om-na-zimu вирішив спробувати. Все зробив за інструкцією, хоча був трохи сумнівний щодо результату. Здивувався, коли через тиждень спробував першу банку, кабачки були пружні, не розлазилися, маринад насичений, аромат приємний.
Це дійсно смачний варіант на зиму, особливо коли хочеться чогось овочевого до гарніру. В рецепті не треба нічого вигадувати, все чітко прописано.

Поза форумом

Нижній колонтитул