На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Всім привіт! Шукаю справді надійну стоматологію в Києві, де не тільки якісно лікують, а й нормально ставляться до пацієнтів — без нав'язування зайвих процедур і з прозорими цінами. Можливо, хтось вже має досвід лікування в хорошій клініці та може поділитися враженнями?
Поза форумом
Klark написав:
Всім привіт! Шукаю справді надійну стоматологію в Києві, де не тільки якісно лікують, а й нормально ставляться до пацієнтів — без нав'язування зайвих процедур і з прозорими цінами. Можливо, хтось вже має досвід лікування в хорошій клініці та може поділитися враженнями?
Можу порадити стоматологічну клініку Al Dente https://aldente.kiev.ua/uk/ куди сама зверталася кілька місяців тому — лікувала карієс і робила професійну чистку. Усе пройшло дуже комфортно: лікар усе детально пояснив, склав план лікування, нічого зайвого не нав'язували. Персонал привітний, обладнання сучасне, а обстановка спокійна й затишна. Ціни приємно здивували, до того ж у них діють постійні знижки — для пенсіонерів, військових, а також при онлайн-записі. Я залишилася задоволена результатом і сервісом, тому сміливо можу рекомендувати цю клініку тим, хто шукає якісну і чесну стоматологію в Києві.
Поза форумом
Так, зараз дуже важливо знайти професійних лікарів
Поза форумом
Якщо шукаєте надійну стоматологію в Києві з чесним ставленням і прозорими цінами, раджу звернутися до DentalKids. Особисто мені там ставили зуби на 4 імплантах. Залишився дуже задоволений не тільки якістю лікування, а й доброзичливим ставленням персоналу. Жодного тиску на зайві процедури — все по факту і професійно. Рекомендую цю клініку тим, хто цінує комфорт і якість.
Поза форумом