Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-07-27 22:19:36

ritta
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-11-12

Дуже хочу купити професійну косметику

Уже кілька тижнів шукаю надійне місце, де можна не тільки купити справді професійну косметику, але й отримати кваліфіковану консультацію косметолога. Звичайні магазини — це добре, але мені важливо, щоб продукти були якісні, сертифіковані, і щоб спеціаліст міг підібрати щось під мій тип шкіри. Не хочеться купувати наосліп, бо в мене чутлива шкіра й навіть найменша помилка може обернутися висипаннями. Можливо, хтось уже знайшов перевірений ресурс і може порекомендувати?

Поза форумом

#2 2025-07-27 22:24:29

калоша
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-02-22

Re: Дуже хочу купити професійну косметику

Якщо шукаєш місце, де професійна косметика поєднується з грамотним підходом, раджу звернути увагу на інтернет-магазин Skin(tet) https://skintet.com/ . Це платформа, яка спеціалізується на медичній косметиці, доглядових засобах для шкіри та супровідній консультації з сертифікованими косметологами. Тут ти знайдеш продукти для різних типів шкіри, включно з проблемною та чутливою, а також зможеш отримати рекомендації щодо індивідуального догляду. Важливо, що інтернет-магазин Skin(tet) пропонує лише офіційні бренди з сертифікатами, а не сумнівні аналоги. Крім того, у них є блог з порадами від експертів, що теж допомагає зорієнтуватися в асортименті. Рекомендую перевірити — сервіс справді на висоті.

Поза форумом

#3 2025-08-06 11:47:01

olforenko
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-07-12

Re: Дуже хочу купити професійну косметику

Я наприклад у своїй декоративній косметиці обираю те, що підкреслює природну красу, а не ховає її під шарами. Зазвичай використовую легкий тональний крем або ВВ-крем з https://originalbeauty.com.ua - щоб вирівняти тон шкіри, але без ефекту маски. Для очей люблю туш, яка подовжує вії, і м’які тіні нейтральних відтінків — вони додають погляду виразності, але виглядають природно.
Ще завжди маю при собі помаду або блиск для губ з легким кольором і зволоженням. Такий мінімальний, але продуманий макіяж допомагає мені почуватися впевнено кожного дня.

Поза форумом

Нижній колонтитул