Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-08-02 18:52:31

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Шукаю онлайн-журнал, щоб і новини, і технології, і трохи для душі

Привіт! Підкажіть, хто що читає з нормальних онлайн-журналів? Хочеться щось одне, де є все: не тільки щоденні новини світу (без жовтизни), а й новинки техніки, щось про нові гаджети, цікаві поради на побутову тему, здоров’я, подорожі. Не проти, якщо там буде трохи і для жінок, і для чоловіків — бо читаємо на двох smile Може, є якийсь сучасний український ресурс чи навіть міжнародний, але з перекладом або зрозумілою мовою? Бо вже трохи втомився шукати по різних сайтах усе окремо.

Поза форумом

#2 2025-08-02 18:58:00

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Re: Шукаю онлайн-журнал, щоб і новини, і технології, і трохи для душі

Іноді здається, що інтернет переповнений зайвою інформацією, але знайти щось справді вартісне – непросто. Я дуже ціную час, тому мені важливо, щоб усе цікаве й корисне було в одному місці. Саме тому для мене справжньою знахідкою став журнал Life Plus https://life-plus.center/  там завжди свіжа інформація про світ, цікаві відкриття, технологічні новинки та поради, які реально можна застосувати в житті. Читати приємно – мова доступна, матеріали добре структуровані. Ще й не тільки для жінок, як зазвичай буває, а й для чоловіків багато корисного. Завдяки цьому журналу я вже кілька разів уникнула помилок у покупках і навіть дізналась, як краще доглядати за гаджетами. Це щось більше, ніж просто сайт – це платформа, яка розширює світогляд. Щиро рекомендую!

Поза форумом

Нижній колонтитул