На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Останнім часом думаю над тим, щоб придбати Hyundai зі США, бо чув, що ціна там може бути значно нижчою, ніж в Україні, навіть з урахуванням доставки та розмитнення. Але хвилює питання стану таких авто, адже більшість привозять після аукціонів, де можуть бути як незначні подряпини, так і серйозні пошкодження. Можливо, хтось вже проходив цей шлях і може поділитися досвідом, чи справді воно того варте?
Поза форумом
Я як людина, що вже двічі замовляла авто зі США, скажу, що Hyundai там можна взяти у хорошій комплектації за ціну базової в Україні. Головне працювати через перевіреного посередника, який прозоро покаже історію машини, фото до і після ремонту, та допоможе уникнути прихованих проблем. Також зверни увагу на моделі з мінімальними пошкодженнями, вони дорожчі на старті, але економлять кошти на відновленні.
Поза форумом
Тобто, якщо я правильно розумію, головний ризик у тому, що можна отримати авто з великими прихованими дефектами, і все залежить від того, наскільки надійного посередника обереш? Я просто боюся, що отримаю машину, яку доведеться ремонтувати ще довго після приїзду, і всі "вигоди" з ціни зникнуть.
Поза форумом
Tarass написав:
Тобто, якщо я правильно розумію, головний ризик у тому, що можна отримати авто з великими прихованими дефектами, і все залежить від того, наскільки надійного посередника обереш? Я просто боюся, що отримаю машину, яку доведеться ремонтувати ще довго після приїзду, і всі "вигоди" з ціни зникнуть.
Абсолютно вірно, вибір посередника вирішує половину успіху угоди. Якщо звертатися до компаній, які давно на ринку, можна уникнути більшості ризиків. Зокрема hyundai купити https://bex-auto.com/uk/avto/hyundai можна з допомогою компанії Bex Auto, вони вже багато років займаються продажем та доставкою авто, мають широкий вибір моделей, прозорі умови та швидко привозять машини в Україну. Там можна одразу подивитися наявні варіанти, фото, технічні характеристики і навіть замовити підбір під свій бюджет. Це допоможе тобі не тільки зекономити, а й отримати впевненість, що авто приїде у тому стані, який тобі показали до покупки.
Поза форумом