Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-08-15 13:49:25

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Хто вже мав досвід замовлення макаронів

Друзі, підкажіть, хто вже мав досвід замовлення макаронів твердих сортів через інтернет, як ви перевіряєте, що отримаєте саме той продукт, який заявлений у описі? Я помітив, що на фото у багатьох магазинах може бути одна й та сама упаковка, але не завжди зрозуміло, чи це оригінал і чи дійсно це тверді сорти. Хотілося б уникнути ситуації, коли замовляєш дорожчий продукт, а привозять звичайні макарони, які швидко розварюються. Може, є якісь ознаки чи дрібниці, на які варто звернути увагу під час покупки?

Поза форумом

#2 2025-08-15 13:49:46

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Хто вже мав досвід замовлення макаронів

Я свого часу теж боявся натрапити на підміну, особливо коли замовляєш не в офіційного дистриб’ютора. Один раз отримав макарони, які на смак були зовсім не такими, як заявлено. З того часу перед покупкою завжди пишу або телефоную до магазину, уточнюючи точну назву, виробника та дату виготовлення. Також запитую, чи є сертифікати якості — багато магазинів можуть надати їх фото у месенджері. Це займає кілька хвилин, але економить нерви.

Поза форумом

#3 2025-08-15 13:50:47

Tarass
Олімпієць

Мені теж траплялися ситуації, коли на сайті стоїть старе фото упаковки, а в реальності виробник вже змінив дизайн. Це не завжди погано, але іноді через таку зміну я не був упевнений, чи це той самий продукт. Зараз я орієнтуюсь на склад — якщо вказано «дурум» або «semolina» на перших позиціях, то це зазвичай тверді сорти. Ще дивлюсь на час варіння: якщо він понад 8–9 хвилин, то, швидше за все, якість хороша.

Поза форумом

#4 2025-08-15 13:51:11

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

Мені теж траплялися ситуації, коли на сайті стоїть старе фото упаковки, а в реальності виробник вже змінив дизайн. Це не завжди погано, але іноді через таку зміну я не був упевнений, чи це той самий продукт. Зараз я орієнтуюсь на склад — якщо вказано «дурум» або «semolina» на перших позиціях, то це зазвичай тверді сорти. Ще дивлюсь на час варіння: якщо він понад 8–9 хвилин, то, швидше за все, якість хороша.

Я вже років п’ять їм тільки макарони з твердих сортів пшениці https://maudau.com.ua/category/makaronn … si=tverdyi різницю в смаку і якості видно одразу. Замовив у Маудау вперше, бо в наших супермаркетах ціна часом зависока, а вибір невеликий. На сайті знайшов відразу кілька брендів, навіть ті, що раніше бачив тільки за кордоном.
Оформив замовлення за 10 хвилин, оплатив онлайн, і вже на наступний день отримав повідомлення з Нової пошти. Пакування – бомбове: міцна коробка, всередині макарони додатково загорнуті, щоб пачки не зім’ялися. Смак і структура – відмінні, варяться рівно, не розварюються і тримають форму навіть у салатах.

Поза форумом

Нижній колонтитул