На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Привіт спільноті! Потрібна порада. Планую вдома невеличку вечірку на вихідних, і хочу пригостити друзів чимось оригінальним, а саме Hoegaarden. Але в нашому місті останнім часом з цим пивом якась катастрофа: у найближчих магазинах його взагалі не бачу. Замість нього всюди звичайні лагери чи темні сорти, які я вже й так не раз купував. Де ви зазвичай берете Hoegaarden?
Поза форумом
Теж мав подібну проблему. У мене брат — фанат пшеничного пива, і він майже завжди просить, щоб я купив саме Hoegaarden. Але знайти його, чесно кажучи, важко. У маленьких магазинах — взагалі шансів нема, а у великих воно з’являється зрідка, ніби спеціально на свята. Тому я вже навіть перестав шукати у звичайних точках, тільки нерви псуєш.
Поза форумом
Я теж підтверджую. Кілька разів мені щастило знайти Hoegaarden у супермаркеті, але це було більше випадковість. Якось хотів купити ящик одразу, але там залишилось всього три пляшки. У результаті довелось брати інший сорт. Зараз я навіть не витрачаю час на пошуки, бо реально простіше й вигідніше замовити через інтернет.
Поза форумом
Tarass написав:
Я теж підтверджую. Кілька разів мені щастило знайти Hoegaarden у супермаркеті, але це було більше випадковість. Якось хотів купити ящик одразу, але там залишилось всього три пляшки. У результаті довелось брати інший сорт. Зараз я навіть не витрачаю час на пошуки, бо реально простіше й вигідніше замовити через інтернет.
Я для себе цю проблему вирішив ще рік тому. Почав купувати Hoegaarden через інтернет-магазин Маудау https://maudau.com.ua/category/pyvo/pro … hoegaarden і відтоді навіть не думаю бігати по супермаркетах. Замовлення робиться легко: вибрав, додав у кошик, підтвердив — і чекаєш доставку. Завжди все приходить швидко, запаковане так, що жодних проблем. Один раз замовляв одразу кілька ящиків, і чесно, я був у шоці, наскільки акуратно це все приїхало.
Ціна приємна, особливо якщо замовляти більше, а ще постійно є акційні пропозиції. Я вже кілька разів ловив хороші знижки. Обслуговування на високому рівні: менеджери культурні, завжди перетелефонують, пояснять усе чітко. Тепер, якщо мені потрібен Hoegaarden на вечірку чи просто на вихідні, я одразу замовляю в цьому маркеті й навіть не морочусь.
Поза форумом