Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Сьогодні 17:57:45

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Хто реально замовляв оливкову олію з Іспанії чи Італії

Друзі, хто реально замовляв оливкову олію з Іспанії чи Італії через інтернет? Цікавить, чи дійсно вона відрізняється від тієї, що продається у нас у супермаркетах. І ще важливо — чи нормально доходить доставка, адже це скляні пляшки, а перевізники часто не дуже дбають про товар.

Поза форумом

#2 Сьогодні 17:58:08

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Хто реально замовляв оливкову олію з Іспанії чи Італії

Я одного разу замовляв іспанську. Смак — небо і земля у порівнянні з тим, що бачив у магазині біля дому. Там навіть невелика гірчинка була, що вважається ознакою якісного продукту. Пакування виявилося на рівні: коробка з додатковим картоном, пляшка у плівці, все доїхало цілим. Єдиний мінус — доставка вийшла довгою й дорогою.

Поза форумом

#3 Сьогодні 17:58:46

Tarass
Олімпієць

У мене інший досвід. Теж замовив «італійську», але приїхало щось зовсім посереднє. Так, упаковка була ціла, але смак нагадував звичайну рафіновану олію без аромату. Мені здається, що багато залежить не від країни походження, а від того, наскільки чесний магазин. Бо справжня олія з Італії може бути супер, але якщо купуєш у невідомого продавця — ризик великий.

Поза форумом

#4 Сьогодні 17:59:36

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

У мене інший досвід. Теж замовив «італійську», але приїхало щось зовсім посереднє. Так, упаковка була ціла, але смак нагадував звичайну рафіновану олію без аромату. Мені здається, що багато залежить не від країни походження, а від того, наскільки чесний магазин. Бо справжня олія з Італії може бути супер, але якщо купуєш у невідомого продавця — ризик великий.

Чесно скажу, я скептик, поки сам не перевірю. Вперше взяв у Маудау олію https://maudau.com.ua/category/oliia-i- … 0=olyvkova для дружини – вона фанат салатів. І реально був здивований: колір, запах, навіть консистенція – все як має бути. Не та водичка, що інколи впарюють на полицях у супермаркеті. Та й менеджер адекватно порадив, яку саме брати для готування, а яку для салатів.
Тепер тільки там замовляю. Що сподобалось – завжди свіжа партія, не залежане з минулого року. По датах виробництва видно, що возять нове. Ще плюс – можна без напрягу замовити онлайн, не треба кататися по магазинах. Ну і чесно, вже кількох друзів підсадив на цей варіант.
https://i.imgur.com/X8wTIKF.png

Поза форумом

Нижній колонтитул