На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Добрий день. У нас вдома невеликий басейн, і нещодавно помітила, що вода стала каламутною, з’явився неприємний запах. Раніше я користувалася рідким хлором, але він швидко закінчується, і постійно треба купувати нові пляшки. Хотіла б дізнатися, чи є ефективніші та зручніші способи дезінфекції води, щоб не возитися щодня з обробкою? Може, хтось уже пробував альтернативи і готовий поділитися досвідом?
Поза форумом
Так, я з цим стикався! У нас на дачі також басейн, і перехід на хлор у таблетках сильно полегшив життя. Він зручний у використанні, добре розчиняється, і вода довго залишається чистою. В порівнянні з рідким хлором – економніше і безпечніше, бо менше ризик пролити зайве або переборщити. Я помітив, що регулярне використання таблеток вирішує проблему каламутності та запаху практично одразу, при цьому не треба витрачати багато часу на постійне додавання хімії.
Поза форумом
Дякую за пораду! Це дуже допомагає зрозуміти, що варіант з таблетками реально працює. А підкажіть, будь ласка, чи потрібні додаткові засоби для підтримки балансу води, чи достатньо тільки цих таблеток? І чи безпечно їх використовувати, якщо у басейні купаються діти? Хотілося б точно знати, перш ніж робити замовлення.
Поза форумом
Ми вже кілька сезонів користуємося хлором для басейну в таблетках https://aquadoctor.ua/ua/product-catego … a-hlor-ua/ , і він реально працює відмінно. Таблетки розчиняються повільно, тому підтримують стабільний рівень дезінфекції протягом тривалого часу. Це зручно, бо не треба щодня додавати хімії. Для дітей це безпечніше, ніж рідкий хлор, бо менше ризику випадково пролити або перевищити дозу. Також для оптимального балансу води я рекомендую контролювати pH і при необхідності коригувати його спеціальними засобами, але основна дезінфекція відбувається саме завдяки таблеткам. Ми використовуємо їх і в невеликих, і у великих басейнах – результат завжди однаковий: вода чиста, прозора, без запаху, і проблем із зеленню або каламуттю практично немає. Це реально економить час і робить догляд за басейном простішим і безпечнішим для всієї родини.
Поза форумом