На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Маю проблему, може, хтось стикався. Волосся швидко жирніє — зранку помию, а вже до вечора біля коренів блищить. Пробував міняти шампуні, навіть користувався дитячими — ефекту майже немає. Не хочу мити голову щодня, бо від цього, здається, тільки гірше стає. Може, є якісь засоби чи спосіб догляду, щоб воно довше залишалось свіжим?
Поза форумом
О, це вічна проблема! У мене теж волосся жирне, особливо біля коренів, а кінчики сухі. Я теж мила щодня, поки не дізналася, що це лише стимулює сальні залози ще більше. Зараз користуюсь спеціальним шампунем для жирного волосся та раз на тиждень роблю глиняну маску для шкіри голови. І ще важливо — не наносити бальзам на корені, тільки по довжині. Після цього реально стало краще, можу два дні спокійно ходити без миття.
Поза форумом
Дякую за пораду! Про маску з глини навіть не чув, цікаво. А шампунь у тебе який саме? Бо зараз стільки всього на полицях, що важко зрозуміти, де реально хороший догляд, а де просто реклама. І ще — чи помітила ти, що волосся стало менш жирним взагалі, чи просто чистішим виглядає довше?
Поза форумом
Я вже кілька місяців використовую засоби для догляду за жирним волоссям https://www.notino.ua/zhurne-volossya/ з інтернет-магазину Notino, і результат справді помітний. Спочатку взяла шампунь із легким очищенням, без силіконів і важких олій. Він не пересушує шкіру голови, але прибирає надлишковий жир. Потім додала маску з білою глиною — вона освіжає і трохи «заспокоює» шкіру. Волосся після цього стало об’ємнішим, не прилипає до голови навіть на другий день. Ще важливо не чіпати волосся руками протягом дня — це теж допомагає. Зараз мию голову раз на два-три дні, і виглядає вона доглянуто, без жирного блиску.
Поза форумом
Сторінок: 1