На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Порадьте, будь ласка, яку каву в стіках краще замовляти, щоб смак був максимально наближений до заварної. Працюю водієм, постійно в дорозі, тому термос і стіки це мій порятунок. Але вже втомився від надто солодких варіантів, шукаю щось більш натуральне без тонни цукру. І бажано купити одразу велику упаковку, щоб не бігати щотижня.
Поза форумом
Якщо не любиш солодке, тоді точно не бери класичні 3в1. Краще обирай чорну розчинну без добавок. Я брала Jacobs Americano у стіках чудовий варіант, аромат сильний і без штучного присмаку. Ще хороший варіант Nescafe Gold без цукру, але треба дивитись, щоб партія свіжа, бо старі стіки втрачають смак. Я замовляю онлайн, бо в офлайні ціна завжди вища.
Поза форумом
Я також у постійних поїздках і вже перевірив на собі десятки варіантів. Краще не ганятись за «кавою з ароматом» це просто ароматизатори. Якщо хочеш справжній смак, шукай ті, де в складі арабіка або хоча б суміш 70/30. Зараз є кілька українських брендів, які роблять непогану каву в стіках, якісніші, ніж популярні імпортні. Але треба брати надійно запаковані, щоб не відволожувались у машині.
Поза форумом
Tarass написав:
Я також у постійних поїздках і вже перевірив на собі десятки варіантів. Краще не ганятись за «кавою з ароматом» це просто ароматизатори. Якщо хочеш справжній смак, шукай ті, де в складі арабіка або хоча б суміш 70/30. Зараз є кілька українських брендів, які роблять непогану каву в стіках, якісніші, ніж популярні імпортні. Але треба брати надійно запаковані, щоб не відволожувались у машині.
Я беру собі і чоловіку каву тут кава в стіках https://maudau.com.ua/category/kava/typ … ky_3=stiky дуже зручно, бо вибір великий, є навіть безцукрові варіанти. Маудоу має нормальні ціни, часто акції на великі набори по 50–100 стіків.
Ми пробували різні: Jacobs, Ambassador, а ще непогана Cicoffee не надто солодка і добре розчиняється навіть у холодній воді. Замовлення приходить за 1–2 дні, упаковки щільні, нічого не м’ялось. Якщо їздиш часто, бери одразу кілька упаковок різних типів одна чорна, одна м’яка латте, одна без цукру. Так не набридне, і завжди є вибір по ситуації.
Поза форумом