Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-11-02 15:01:39

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Хто яку жижу зараз парить? Порадьте щось нормальне, без “хімії”

Шукаю нормальну жижу для под-системи, бо те що продають у моєму місті або надто міцне, або відверто паршивої якості. Хочу щось із приємним смаком без запаху гару, щоб не дерло горло. Може хтось підкаже, де реально купити хорошу рідину, не фейк і не з розведеним нікотином?

Поза форумом

#2 2025-11-02 15:02:00

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Хто яку жижу зараз парить? Порадьте щось нормальне, без “хімії”

Якщо треба саме сольова, то я б радив дивитися не на яскраві етикетки, а на виробника і партію. У більшості дешевих магазинів жижі або з неправильним PG/VG, або з нікотином, який дає неприємний удар по горлу. Я замовляю тільки з перевірених сайтів, там хоч гарантія, що не бодяга.

Поза форумом

#3 2025-11-02 15:02:39

Tarass
Олімпієць

Я пробував різні варіанти, навіть брав у вейпшопах у центрі, але там часто продають перемішане, від чого після кількох затяжок смак стає мильним. Зараз орієнтуюсь на сольові рідини з чистим складом і стабільною концентрацією нікотину. Якщо бачиш у складі багато ароматизаторів, краще обійти стороною вони швидко вбивають картридж.

Поза форумом

#4 2025-11-02 15:04:22

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

Я пробував різні варіанти, навіть брав у вейпшопах у центрі, але там часто продають перемішане, від чого після кількох затяжок смак стає мильним. Зараз орієнтуюсь на сольові рідини з чистим складом і стабільною концентрацією нікотину. Якщо бачиш у складі багато ароматизаторів, краще обійти стороною вони швидко вбивають картридж.

Найкраще брати у перевірених інтернет-магазинах, де вказані пропорції та виробник. Там можна купити жижу без ризику нарватися на підробку. Я раджу купити жижу https://smolnet.shop/uk/59-ridina-solov … pod-sistem в цьому вейп-шопі, ціни адекватні, асортимент нормальний, є популярні бренди й зручний фільтр по міцності.
Головне, не гнатися за найнижчою ціною. Краще вибрати середній варіант і перевірити дату виготовлення. У мене з цього сайту жижі стабільно паряться, не змінюють смаку навіть після тижня. Якщо шукаєш щось на постій, це найкращий варіант для старту.

https://i.imgur.com/8U4b69E.png

Поза форумом

Нижній колонтитул