Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-12-27 19:49:45

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Поради щодо магазину для покупки великого HDD (вінчестера)

Всім доброго дня! Назбирала вже купу фото, відео і архівів робочих проектів, і мій старий диск заплакав. Час купувати новий вінчестер, на 4 ТБ мінімум. Дуже хочу знайти гарний інтернет-магазин, де є зручний фільтр за об’ємом, швидкістю обертання та брендом. А ще — де чесно пишуть про рівень шуму (для мене це важливо, бо ПК стоїть у кімнаті). Розкажіть, будь ласка, про ваш позитивний досвід покупки саме жорстких дисків! Де вас обслуговували швидко, упакували надійно і де диск працює вже рік-два без начебь-яких проблем? Дякую за натхнення!

Поза форумом

#2 Вчора 08:36:54

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Re: Поради щодо магазину для покупки великого HDD (вінчестера)

Не дивлячись на популярність SSD, вінчестер комп'ютера https://luckylink.kiev.ua/ua/zhestkie-diski  залишається незамінним для зберігання величезних архівів даних, і я вдячний LuckyLink за якісну модель з великим обсягом. Цей надійний носій зберігає всі мої родинні фото, відео, колекції фільмів та резервні копії важливих документів. Його швидкості цілком достатньо для таких завдань, а тиха робота робить його непомітним сусідом в корпусі. Я ціную, що інтернет-магазин не забуває про класичні рішення та пропонує перевірені часом жорсткі диски від провідних брендів. Завдяки такому вінчестеру я можу не хвилюватися за місце на швидшому SSD та зберігати терабайти інформації з упевненістю у її цілісності. LuckyLink забезпечує повний спектр рішень для будь-яких потреб користувача.

Поза форумом

Нижній колонтитул