Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-12-27 21:24:49

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Зовнішня реклама Львів

Обговорюємо зовнішню рекламу у Львіові: що, на вашу думку, працює найкраще?
Білборди на виїздах? Реклама на громадському транспорті? А може, щось менш стандартне, типу брендування фасадів або оформлення будівельних парканів? Цікавить саме ваш погляд як мешканців або як бізнесменів: на яку рекламу ви звертаєте увагу, коли їдете містом? І де, на вашу думку, найвигідніші локації для розміщення, щоб «стріляло» не лише по прохожим, а й по автолюбителям? Давайте обміркуємо разом, бо хочу запустити кампанію наступного місяця.

Поза форумом

#2 Вчора 08:59:21

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Re: Зовнішня реклама Львів

Я дуже задоволений тим, як “АртПром” допоміг мені, коли потрібна була зовнішня реклама Львів https://www.google.com/maps/place/%D0%A … p;ictx=111 вони професійно підійшли до дизайну, друку та монтажу рекламних щитів та банерів. Кожна деталь врахована, кольори насичені, а матеріали високої якості. Вже перші дні після розміщення я помітив збільшення зацікавленості до моїх послуг. Реклама на транспорті та виготовлення вивісок допомогли привернути увагу до бренду. Співпраця з цією командою завжди приємна і без стресу – вони реально знають, що роблять.

Відредаговано jordj (Вчора 08:59:35)

Поза форумом

Нижній колонтитул