На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Сторінок: 1
Потрібно замовити горіхи Big Bob онлайн, але на різних сайтах часто плутають вагу або надсилають залежані пакети. Хочу зрозуміти, де стабільно оновлюють партії і не затягують із відправкою. Хто часто купує, напишіть по факту.
Поза форумом
Я одразу дивлюсь на кількість доступних фасувань. Якщо є тільки одна позиція, зазвичай товар не оновлюється. Ще звертаю увагу на колір ядра на фото і перевіряю, чи є скарги на запах. Якщо є гіркота, це вже стара партія.
Поза форумом
Беру тільки там, де є реальні фото упаковок. Якщо продавець навіть не показує дату на пакеті, я не ризикував би. Big Bob інколи сильно відрізняється за якістю від партії до партії, тому краще перевірити дрібну вагу, перш ніж брати багато. Так швидше зрозуміти стан товару.
Поза форумом
Осип написав:
Беру тільки там, де є реальні фото упаковок. Якщо продавець навіть не показує дату на пакеті, я не ризикував би. Big Bob інколи сильно відрізняється за якістю від партії до партії, тому краще перевірити дрібну вагу, перш ніж брати багато. Так швидше зрозуміти стан товару.
З практичного досвіду можу порадити дивитись на магазини, де зібрані всі позиції Big Bob в одному місці. Так легше зрозуміти, що свіже, а що стоїть довго. На сайті маркету Маудау можна переглянути варіанти https://maudau.com.ua/category/horikhy- … nd=big-bob я аналізую кілька моментів. Перше, дата фасування.
Якщо вона свіжіша за пів року, уже добре. Друге, структура ядра. Якщо на фото вони темні або непропорційні, краще пропустити. Третє, відгуки. Якщо є фото з реального розпакування, це сильно допомагає. Потім роблю тест: беру мінімальну вагу і перевіряю смак. Якщо запах чистий, а післясмак нормальний, тоді можна переходити на більші фасування. Це практичний спосіб уникнути залежаних партій.
Поза форумом
Сторінок: 1