Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Вчора 11:19:30

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Горіхи Big Bob в інтернеті: реально свіжі чи лотерея?

Потрібно замовити горіхи Big Bob онлайн, але на різних сайтах часто плутають вагу або надсилають залежані пакети. Хочу зрозуміти, де стабільно оновлюють партії і не затягують із відправкою. Хто часто купує, напишіть по факту.

Поза форумом

#2 Вчора 11:19:51

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Горіхи Big Bob в інтернеті: реально свіжі чи лотерея?

Я одразу дивлюсь на кількість доступних фасувань. Якщо є тільки одна позиція, зазвичай товар не оновлюється. Ще звертаю увагу на колір ядра на фото і перевіряю, чи є скарги на запах. Якщо є гіркота, це вже стара партія.

Поза форумом

#3 Вчора 11:21:01

Осип
Олімпієць

Беру тільки там, де є реальні фото упаковок. Якщо продавець навіть не показує дату на пакеті, я не ризикував би. Big Bob інколи сильно відрізняється за якістю від партії до партії, тому краще перевірити дрібну вагу, перш ніж брати багато. Так швидше зрозуміти стан товару.

Поза форумом

#4 Вчора 11:21:40

Tarass
Олімпієць

Осип написав:

Беру тільки там, де є реальні фото упаковок. Якщо продавець навіть не показує дату на пакеті, я не ризикував би. Big Bob інколи сильно відрізняється за якістю від партії до партії, тому краще перевірити дрібну вагу, перш ніж брати багато. Так швидше зрозуміти стан товару.

З практичного досвіду можу порадити дивитись на магазини, де зібрані всі позиції Big Bob в одному місці. Так легше зрозуміти, що свіже, а що стоїть довго. На сайті маркету Маудау можна переглянути варіанти https://maudau.com.ua/category/horikhy- … nd=big-bob я аналізую кілька моментів. Перше, дата фасування.
Якщо вона свіжіша за пів року, уже добре. Друге, структура ядра. Якщо на фото вони темні або непропорційні, краще пропустити. Третє, відгуки. Якщо є фото з реального розпакування, це сильно допомагає. Потім роблю тест: беру мінімальну вагу і перевіряю смак. Якщо запах чистий, а післясмак нормальний, тоді можна переходити на більші фасування. Це практичний спосіб уникнути залежаних партій.

https://i.imgur.com/o3P0J5O.png

Поза форумом

Нижній колонтитул