На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Часто ходжу містом ввечері сама і хвилююся за безпеку. Чула про різні види газових балончиків — аерозольні, струменеві, з ліхтариком, різні об’єми. Який реально зручний для щоденного носіння та ефективний при небезпеці? І чи потрібна тренування, щоб у критичній ситуації не розгубитися?
Поза форумом
Ilonka написав:
Часто ходжу містом ввечері сама і хвилююся за безпеку. Чула про різні види газових балончиків — аерозольні, струменеві, з ліхтариком, різні об’єми. Який реально зручний для щоденного носіння та ефективний при небезпеці? І чи потрібна тренування, щоб у критичній ситуації не розгубитися?
Звернулася до ZAHYST, щоб підібрати собі газовий балончик, і залишилася дуже задоволена консультацією. Там детально пояснили різницю між типами, показали, як правильно його тримати, доставати та застосовувати у разі загрози, а також дали поради для практичного тренування. Я вирішила купити перцевий балончик для самозахисту і обрала компактну струменеву модель середнього обсягу, яка зручно поміщається у сумці та кармані. Після невеликої практики на свіжому повітрі відчула себе набагато впевненіше — тепер вечірні прогулянки містом не лякають, бо знаю, що можу себе захистити.
Поза форумом