На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Що це за олімпада ??? Чого там така велика кількість учасників ???
В мене є пропозиція. Давайте журі буде розсилати повідомллення про всякі там АСМи та інші олімпіада, що проходять на сервері по є-мейлу, помоєму ніхто не буде проти. Ви хоч про перший тур НетОла пронотифікуйте:)
Good Luck!!!
Поза форумом
Хм...Пояснюю для тих хто на бронепотязі.. Взагалі то на банері написано NetOI Olympiad... НетОл(
(Net=Нет) and (Olympiad=Ол) або для сішників
(Net==Нет && Olympiad==Ол)
Ну помоєму тут чисто повинно спрацьовувати логічне мислення;-)
Good Luck!!!
>:-|-<
Поза форумом
Vladislav Simonenko написав:
Хм...Пояснюю для тих хто на бронепотязі.. Взагалі то на банері написано NetOI Olympiad... НетОл(
(Net=Нет) and (Olympiad=Ол) або для сішників
(Net==Нет && Olympiad==Ол)
Ну помоєму тут чисто повинно спрацьовувати логічне мислення;-)
Good Luck!!!
>:-|-<
А ты я смотрю остроумный. "На бронепоезде". Если я не ошибаюсь - ты первый на этом форуме, кто догадался эту олимпиаду так назвать. А спросил я на случай, если ты имеешь ввиду что-то другое.
Поза форумом
Ну пробачай, якщо образив. Але дуже складно так "обізвати" якусь іншу оліміпаду. А взагалі то ми відішли від теми. Просто на сайті проводилася якась АСМ олімпіада, про яку напевно багато учасників NetOI-2005 не знали.
GL!!!
Поза форумом
мабуть то є локальною олімпіадою ...
Поза форумом
Що це за олімпада ??? Чого там така велика кількість учасників ???
В мене є пропозиція. Давайте журі буде розсилати повідомллення про всякі там АСМи та інші олімпіада, що проходять на сервері по є-мейлу, помоєму ніхто не буде проти. Ви хоч про перший тур НетОла пронотифікуйте:)
Good Luck!!!
Шановний друже! АСМ-2005, - це командне змагання, яке проводилося між комндами ФМГ№17 м. Вінниці та командами з УФМЛ. Участь приймало 14 команд. Змагання тренувальне, можна сказати - "тусняк", затіяний нами для своїх учнів. Так що не варто хвилюватися, вас про все інформують. Про почток 1 туру NetOI ви дізнаєтесь, як завжди, з листа, також на сайті будуть вивішені завдання.
А задачки АСМ-2005 можете розв'язувати, там працює он-лайн перевірка.
Добра!
Поза форумом
Ну пробачай, якщо образив.
Не вопрос
А взагалі то ми відішли від теми. Просто на сайті проводилася якась АСМ олімпіада, про яку напевно багато учасників NetOI-2005 не знали.
GL!!!
Я вообще первый раз слышу. Пойду смотреть. Кто не знает где: http://www.olymp.vinnica.ua/ACM/
Поза форумом
Не могу проверить решение задачи ACM-2005, используя http://www2.olymp.vinnica.ua/cgi-bin/v_ … and=check. Ввожу свой код, TASK4, CPP, указываю путь к файлу, выдает "Произошла техническая ошибка".
Поза форумом
Sharp написав:
Не могу проверить решение задачи ACM-2005, используя http://www2.olymp.vinnica.ua/cgi-bin/v_ … and=check. Ввожу свой код, TASK4, CPP, указываю путь к файлу, выдает "Произошла техническая ошибка".
Во время проведения командной олимпиады АСМ-2005 использовались коды регистрации команд именно в ЭТОЙ олимпиаде, а вы используете код регистрации в NetOI-2005. Можете проверять, используя анонимнай код pmg17 системы он-лайн проверки.
Поза форумом