Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-11-22 22:35:35

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Шукаю корм для пухнастого улюбленця нашого

Чи є у вас улюблений магазин, де ви купуєте корм для котів, який ваш улюбленець їсть із задоволенням? Хотілося б знайти таке місце, де можуть надати консультацію щодо вибору корму для різних порід і вікових категорій котів. Ваші поради будуть дуже корисні для пошуку ідеального варіанту!

Поза форумом

#2 2024-11-24 14:28:58

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Re: Шукаю корм для пухнастого улюбленця нашого

Купувати зоотовари онлайн для мене стало звичкою, але насправді я вибирала магазин, в якому можна бути впевненим у якості товарів. В "Пані на Дивані" знайшла чудовий вибір корму LifeCat https://paninadivani.com.ua/volohyi-korm-dlia-kotiv/  для свого котика. Він завжди був смачним і корисним, а ціна — просто фантастична. Крім того, обслуговування на сайті на вищому рівні: зручний інтерфейс і швидка доставка. Тепер це моє улюблене місце для покупок! Рекомендую всім любителям котів!

Поза форумом

#3 2024-11-28 10:37:35

Fanas
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-11-08

Дуже цікаво. Також все для свого улюбленця шукаю. Для конкретної породи.

Поза форумом

#4 2024-11-28 12:16:10

Yunus
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-06-26

Почитайте тут про вік кота, щоб краще зрозуміти, як він співвідноситься з віком людини: https://www.purina.ua/articles/cats/sen … uman-years . Це допоможе вам зрозуміти, на якому етапі життя знаходиться ваш улюбленець і як краще піклуватися про його здоров'я. Обирайте корм відповідно до стану здоров'я кота, враховуючи його вік та потреби на різних етапах життя, щоб забезпечити йому довге та активне життя.

Поза форумом

Нижній колонтитул