Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-12-25 18:05:40

zokvas
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-16

Як обрати жіночу вишиванку?

Хотів би дізнатися, як краще вибрати жіночу вишиванку для подарунка. На що варто звернути увагу при виборі тканини, візерунку чи кольору, щоб вишиванка виглядала красиво, була зручною та відповідала сучасним тенденціям?

Поза форумом

#2 2024-12-25 18:05:56

dyyzoof
Олімпієць

Re: Як обрати жіночу вишиванку?

Я купувала вишиванку для сестри, і хочу сказати, що матеріал грає дуже велику роль. Обрала бавовну, бо вона легка, приємна на шкірі й добре виглядає навіть після багатьох прань. Узор обирала за рекомендацією знайомих, звернула увагу на символіку.

Поза форумом

#3 2024-12-25 18:06:10

kceso
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-21

Для мами вибирала вишиванку до сімейного свята. Важливим було знайти модель, яка пасувала б за кольором і стилем. Зробила акцент на сорочці з домотканого полотна, вона виглядає надзвичайно автентично.

Поза форумом

#4 2024-12-25 18:06:40

ugvuux
Олімпієць

Мені дуже подобаються сучасні варіанти жіночих вишиванок https://kram.kr.ua/zinki/bluza-dovgi/ в Крамниці вишитого одягу. Обираючи блузу, я звернула увагу на моделі з довгим рукавом, адже вони додають елегантності. Вишивка виконана якісно, стібки рівні, орнамент симетричний.
Важливо було знайти щось універсальне – вибір пав на білу блузу із синім візерунком. Така комбінація кольорів легко поєднується з джинсами чи класичними брюками. Раджу звертати увагу на крій, блузи зі вільними рукавами та манжетами дуже зручні й підходять до різних образів.

Поза форумом

Нижній колонтитул