Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-12-13 09:07:20

ugvuux
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-16

Де можна замовити мангу в Україні?

Підкажіть, будь ласка, де можна замовити мангу в Україні? Мені дуже цікаво почати читати японські комікси, але не знаю, де найкраще це зробити. Можливо, є якісь онлайн магазини або платформи, де можна знайти великий вибір? Чи варто купувати в інтернеті, чи краще шукати фізичні магазини для цього?

Поза форумом

#2 2024-12-13 09:07:42

dyyzoof
Олімпієць

Re: Де можна замовити мангу в Україні?

Я б порадив вам звернути увагу на магазини, які спеціалізуються на японських коміксах. Особисто я замовляв мангу через кілька онлайн платформ. Я вже кілька разів купував там, і мені подобається великий вибір, а також швидка доставка.

Поза форумом

#3 2024-12-13 09:08:13

kceso
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-21

Враховуючи досвід, хочу порекомендувати вам пошукати мангу на різних спеціалізованих платформах. Я користуюся одним дуже зручним сайтом, де манга завжди є в наявності, і можна вибрати навіть рідкісні видання. Також є варіант купувати через локальні онлайн книжкові магазини, але там часто ціни дещо завищені.

Поза форумом

#4 2024-12-13 09:08:55

zokvas
Олімпієць

Інтернет-магазин Readeat стане чудовим стартом для шанувальників японських коміксів. Тут доступний широкий асортимент манги https://readeat.com/catalog/manga українською мовою та іншими мовами світу. Ви можете обрати якісні друковані видання — це зручний варіант для будь-якого читача.
Readeat регулярно оновлює свою колекцію, пропонуючи як популярні, так і маловідомі серії. Крім того, ви можете брати участь у розіграшах, акціях та отримувати доступ до новинок одразу після виходу.
Магазин забезпечує зручні способи оплати й доставки, що дозволяє замовляти улюблені видання без зайвого клопоту. Завдяки цьому ви легко отримуєте свою мангу та насолоджуєтесь читанням.

Поза форумом

#5 2024-12-27 00:00:31

Evjenika
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-11-24

Тоже люблю читать мангу.

Поза форумом

#6 2024-12-27 03:47:42

Vanessa
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-11-18

Мені дуже сподобалося робити покупку манги в інтернет-магазині sens.in.ua/manga Сайт дуже зручний, і знайти потрібну мангу можна буквально за кілька хвилин. Асортимент просто вражає — є все від класики до новинок. Я купував мангу, яка не продавалася в інших магазинах, і був приємно здивований швидкістю доставки. Книги були запаковані так, що навіть в транспорті їм нічого не загрожувало. Я обов'язково повернуся сюди за новими покупками!

Поза форумом

Нижній колонтитул