Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-12-27 00:56:27

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Безкоштовна дошка оголошень

Доброго дня! Я шукаю платформу, де можна безкоштовно розмістити кілька оголошень про продаж товарів та послуг. Зустрічала платформи, де пропонується обмежена кількість оголошень або частина інформації прихована за плату. Хочу дізнатися, хто вже користувався безкоштовними дошками оголошень, наприклад, для продажу одягу, техніки або послуг, і як це працює на практиці? Чи є обмеження щодо кількості оголошень або категорій, і наскільки швидко починають надходити відгуки від зацікавлених людей?

Поза форумом

#2 2024-12-27 02:05:53

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Безкоштовна дошка оголошень

Klark написав:

Доброго дня! Я шукаю платформу, де можна безкоштовно розмістити кілька оголошень про продаж товарів та послуг. Зустрічала платформи, де пропонується обмежена кількість оголошень або частина інформації прихована за плату. Хочу дізнатися, хто вже користувався безкоштовними дошками оголошень, наприклад, для продажу одягу, техніки або послуг, і як це працює на практиці? Чи є обмеження щодо кількості оголошень або категорій, і наскільки швидко починають надходити відгуки від зацікавлених людей?

Нещодавно я скористалася можливістю розмістити кілька оголошень на Bago.ua і була приємно здивована простотою використання цієї платформи. Сайт https://bago.ua/ дійсно дає можливість розміщувати оголошення безкоштовно і без будь-яких обмежень щодо кількості. Це виявилося дуже зручним, оскільки я могла безкоштовно розмістити оголошення про продаж одягу, аксесуарів та навіть невеликі послуги. Платформа має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і чітко розподілені категорії, що дозволяє швидко розмістити оголошення без зайвих кроків. Я розмістила оголошення в кількох рубриках і вже через кілька днів почала отримувати відгуки від зацікавлених людей. Оголошення можна редагувати чи видаляти в будь-який момент, що також є перевагою. Загалом, можу порекомендувати БАГО всім, хто шукає безкоштовну та зручну платформу для розміщення своїх товарів чи послуг.

Поза форумом

Нижній колонтитул