Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 Вчора 14:34:58

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Електричні лічильники

Привіт усім! Потрібно замінити лічильник електроенергії в домі. Дуже хочу знайти не тільки якісний прилад, але й компанію, яка надає повний спектр послуг — від продажу до монтажу. І зручну ціну бажано. Порадьте, будь ласка, до кого звертатися?

Поза форумом

#2 Вчора 15:10:53

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Електричні лічильники

Klark написав:

Привіт усім! Потрібно замінити лічильник електроенергії в домі. Дуже хочу знайти не тільки якісний прилад, але й компанію, яка надає повний спектр послуг — від продажу до монтажу. І зручну ціну бажано. Порадьте, будь ласка, до кого звертатися?

Я вже вирішила це питання, звернувшись до компанії IFEC. Вони запропонували великий вибір лічильників, і я зупинилася на багатотарифному, адже планую економити на електриці, використовуючи нічний тариф. Крім того, компанія надає послуги монтажу, що дуже зручно — все зробили швидко та професійно. Електричні лічильники https://www.ifec.org.ua/product-category/counters/ які я придбала, має сертифікати якості та точності, а його робота відмінна. Плюс, ціни дуже доступні для таких моделей з гарним функціоналом. Усі послуги, від консультацій до встановлення, виконані на найвищому рівні. Рекомендую IFEC, якщо хочете отримати комплексне обслуговування!

Поза форумом

Нижній колонтитул