На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Вітаю, шановні журі. Помітив, що не вдається перевірити задачу Mean2024 офіційною перевіркою. До того ж, умова другого тесту некоректна (у відповіді до тесту "aaa", а в поясненні — "aa"). Також у задачі Robot2024 перевірка дозволяє перевірити лише один тест, хоча в прикладі їх два, а право на перевірку має гарантуватись згідно з правилами олімпіади ("Під час туру учасникам доступна он-лайн перевірка розв'язку на тесті, що пропонується в умові задачі"). Дивно, що доступ обмежений. Окрім того, в умові задачі не вказано, яке з можливих рішень виводити, якщо їх декілька.
Поза форумом
Якщо будуть відповідати, то скажіть чи в задачі Covid2025 буде зараження тільки якщо РІВНО 2 заражених сусіди чи ХОЧА Б 2 заражених?
Поза форумом
Вибачте, вже все працює.
Поза форумом
April_Kurta написав:
Якщо будуть відповідати, то скажіть чи в задачі Covid2025 буде зараження тільки якщо РІВНО 2 заражених сусіди чи ХОЧА Б 2 заражених?
Зрозуміло, що ХОЧА Б 2 (якщо більше 2-х, то 2 завжди є. Слова РІВНО в умові немає
Поза форумом
Жюри_Пасихов написав:
Вибачте, вже все працює.
Дякую! Перевірив задачу Mean2024, але другий приклад в умові та другий тест схоже що так і є невірними. Коментар до прикладу каже, що правильна відповідь - "aa" (так і має бути), а в тесті, можливо, вказано "aaa". Якщо я правильно розумію задачу, то це, звичайно, неправильна відповідь. Буду радий, якщо ви переглянете і цю неполадку
Поза форумом
vohkisap написав:
Дякую! Перевірив задачу Mean2024, але другий приклад в умові та другий тест схоже що так і є невірними. Коментар до прикладу каже, що правильна відповідь - "aa" (так і має бути), а в тесті, можливо, вказано "aaa". Якщо я правильно розумію задачу, то це, звичайно, неправильна відповідь. Буду радий, якщо ви переглянете і цю неполадку
Виправлено.
Поза форумом