Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-01-30 23:27:58

Яков Казаков
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-12-29

Горшики для квітів

Купувала комплект горщиків для саджанців, і залишилася дуже задоволена. Гарна якість, зручні у використанні, легко пересаджувати рослини Вазон Плюс https://vazonplus.com.ua/ Дренажні отвори зроблені правильно, немає браку чи дефектів. Доставка швидка, ціни адекватні. Дякую за гарний товар! Буду купувати ще й радити друзям!

Поза форумом

#2 2025-02-22 16:59:04

Ulki
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-07

Re: Горшики для квітів

Чи можете ви поділитися своїм досвідом щодо замовлення цибулин тюльпанів? Які інтернет-магазини ви б порадили, щоб отримати найкращу якість? Хочу купити кілька сортів, щоб прикрасити свій сад, і ваші поради стануть мені в нагоді в цьому процесі.

Поза форумом

#3 2025-02-22 17:24:20

Brun
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-03

З самого ранку я завжди насолоджуюсь кавою на балконі, спостерігаючи, як пробуджується місто. Цього року вирішив, що моя весняна квіткова клумба має бути особливою. Я давно мріяв про яскраві тюльпани, тому, переглядаючи інтернет, натрапив на сайт, де ціна на тюльпани https://agro-market.net/ua/catalog/cat/274/ цілком демократична. Вибір вразив! Я обрав кілька сортів – від ніжно-рожевих до насичено-червоних. Замовлення прийшло швидко, і вже через кілька днів я з нетерпінням чекав на доставку. Коли цибулини доставили, я був у захваті від їхньої якості. Після висаджування я кожен день доглядав за ними, поливаючи та підживлюючи. І ось, через кілька тижнів, з'явилися перші паростки, які принесли мені радість і відчуття весни!

Поза форумом

#4 2025-02-23 18:56:45

alana
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-02-23

Дуже дякую

Поза форумом

Нижній колонтитул