Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-02-27 20:32:10

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Як бистро зробити сайт?

Вітаю! Чув, що сайти можна зробити на WordPress, але є думка, що це несерйозна платформа для бізнесу. Чи правда, що великі компанії використовують щось інше? Як вибрати правильну технологію для сайту?

Поза форумом

#2 2025-02-27 20:32:31

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Re: Як бистро зробити сайт?

WordPress – це не тільки блогова платформа, як думають деякі. На ньому працює багато великих сайтів, просто треба правильно налаштовувати. Якщо сайт зроблений професійно, то ніяких проблем не буде. Але якщо потрібна висока безпека або нестандартний функціонал, то краще дивитися в бік Laravel, Django або інших фреймворків.

Поза форумом

#3 2025-02-27 20:33:21

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Якщо плануєш щось складне – маркетплейс, корпоративну систему – краще брати більш спеціалізоване рішення. Тут важливо знайти компанію, яка реально розбирається в різних платформах, а не просто пропонує те, що їм зручніше робити.

Поза форумом

#4 2025-02-27 20:34:33

Осип
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Амелина написав:

Якщо плануєш щось складне – маркетплейс, корпоративну систему – краще брати більш спеціалізоване рішення. Тут важливо знайти компанію, яка реально розбирається в різних платформах, а не просто пропонує те, що їм зручніше робити.

Часто чую міф, що WordPress – це несолідно і що серйозні компанії його не використовують. Це неправда. WordPress використовується величезними світовими компаніями, головне – правильна настройка.
У Сайтматика робили мені сайт на WordPress, і я можу сказати, що це відмінне рішення для більшості бізнесів. Якщо зробити грамотну оптимізацію, швидкість роботи буде високою, а кастомізація дозволяє впровадити будь-які функції. Але якщо потрібен унікальний функціонал (наприклад, складна CRM-система або нестандартний маркетплейс), тоді може знадобитися інша технологія. Важливо не сама платформа, а те, як її реалізують.
https://i.imgur.com/K1rjcJi.png

Поза форумом

Нижній колонтитул