Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-01-09 16:15:22

Яков Казаков
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-12-29

Шизофренії не існує

У сучасному світі містика все більше торкається людського життя. Темрява з її прихованими планами здатна збити людину з пантелику, впливаючи через голоси. Книга "Шизофренії не існує" https://rivnyanyavyrishene.com.ua/ від автора, який пережив багато випробувань, розкриває таємниці цього впливу.

Поза форумом

#2 2025-02-28 16:15:40

jordj
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-03-22

Re: Шизофренії не існує

Доброго дня, друзі! Я в пошуках нових книжкових вражень і хотів би дізнатися, де в Україні можна знайти справді захоплюючу літературу. Може, хтось знає магазини чи платформи, де є великий вибір художньої літератури, нон-фікшн або навіть щось ексклюзивне?

Поза форумом

#3 2025-02-28 16:21:38

Zona
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-25

Re: Шизофренії не існує

Я дійсно люблю читати. Знайшла для себе чудовий твір. Мова йде про «Емпіреї» Ребекки Яррос https://balka-book.com/ua/fantastika_fe … nig-296084  це просто неймовірна історія, яка затягує з перших сторінок! Я придбала комплект із двох книг («Четверте крило» та «Залізне полум’я») у книгарні Balka Book і нітрохи не пожалкувала. Обкладинки виглядають просто фантастично, а якість паперу та друку — на висоті. Сюжет поєднує у собі елементи фентезі, драму, романтику та пригоди. Головна героїня, Вайолет, вражає своєю силою та цілеспрямованістю. Її шлях до здійснення мрії стати вершником драконів повний випробувань, але саме це робить історію такою захоплюючою. Якщо ви любите книги, де є напруга, несподівані повороти та глибокі емоції, то ця серія точно для вас. До речі, Balka Book — це місце, де завжди можна знайти щось цікаве. У них зручний сайт, швидка доставка, а ще приємні бонуси для постійних клієнтів. Тому якщо ви ще вагаєтесь, чи варто купувати ці книги, раджу не сумніватися. «Емпіреї» — це ідеальний вибір для тих, хто хоче зануритися в інший світ і отримати незабутні враження. Обов’язково прочитайте та поділіться своїми враженнями!

Поза форумом

Нижній колонтитул