На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Яка зараз ціна на VPS хостинг у Франкфурті? Я розглядаю різні варіанти для свого проекту, але хочеться зрозуміти, скільки буде коштувати хороший сервіс із стабільною роботою, високим рівнем безпеки та підтримкою 24/7. Є досвід у когось? Які плюси та мінуси, якщо порівнювати різні ціни?
Поза форумом
Найкращі параметри за свої гроші я знайшов на одному з сервісів, який забезпечує стабільність і хорошу швидкість. Підтримка працює відмінно, зазвичай відповідають швидко, навіть у ночі. При виборі vps хостингу рекомендую звертати увагу на можливості масштабування, оскільки часто це необхідно для розвитку проекту.
Поза форумом
Вартість vps хостингу варіюється в залежності від конфігурації, але загалом зараз все доступно для малого і середнього бізнесу. На мою думку, не варто економити на хостингу, особливо якщо це важливі сервіси чи великі проекти.
Поза форумом
Сам тривалий час не міг визначитись, але зараз в мене vps хостинг у Франкфурті від HostZealot. Спочатку був трохи скептичний щодо цін, але, коли почав тестувати, зрозумів, що отримую дійсно стабільну платформу за розумні гроші.
Вони забезпечують відмінну продуктивність, завжди є підтримка, а безпека на вищому рівні. Проблеми з доступністю серверів не виникало, хоча раніше був досвід з іншими сервісами, де були періоди простоїв. Ціни варіюються в залежності від конфігурації, але я вважаю, що для Франкфурта це одна з найбільш надійних і вигідних пропозицій.
Поза форумом