Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-03-04 14:00:05

Klark
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-26

Як поділити майно після розлучення?

Після розлучення постало питання поділу майна, але домовитися мирно не виходить. Чи обов’язково звертатися до суду, які документи для цього потрібні, і чи є юристи, які можуть допомогти з усім процесом? Буду вдячна за поради та реальні відгуки.

Поза форумом

#2 2025-03-04 16:48:58

Ilonka
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-12-27

Re: Як поділити майно після розлучення?

Klark написав:

Після розлучення постало питання поділу майна, але домовитися мирно не виходить. Чи обов’язково звертатися до суду, які документи для цього потрібні, і чи є юристи, які можуть допомогти з усім процесом? Буду вдячна за поради та реальні відгуки.

У мене теж була складна ситуація, потрібен був поділ майна після розлучення, і самостійно розібратися було непросто. Звернулася до ТОВ "Розлучення онлайн", і вони допомогли вирішити це юридично грамотно. Спочатку проконсультували щодо моїх прав, потім підготували всі необхідні документи та представляли мої інтереси в суді. Завдяки цьому процес пройшов швидше, без зайвих конфліктів і з максимальним урахуванням моїх інтересів. Якщо вам потрібна юридична допомога в поділі майна, можу сміливо рекомендувати цей сервіс.

Поза форумом

#3 2025-03-14 10:36:09

dcernenko1152
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-01-17

а я вот ищу как можно в короткие сроки тест ДНК сделать

Поза форумом

#4 2025-03-14 10:47:07

Illkkaoq21
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-01-18

ТС вопрососм отцовства лучше не затягивать В нашей лаборатории проводится высокоточный ДНК-тест на отцовство в Бишкеке https://dnk-test.kg/dnk-test-ustanovlenie-otsovstva/ с гарантией конфиденциальности.  Такой тест можно пройти в короткие сроки и получить точный результат, посмотрите на сайте информацию

Поза форумом

#5 2025-03-16 14:10:45

vika.24
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-12-07

У такій ситуації судового розгляду часто не уникнути, особливо якщо немає згоди між сторонами. Але перш ніж подавати позов, варто отримати фахову юридичну консультацію. Рекомендую звернутися до "Адвокати Камінської" – це команда професіоналів, які допоможуть із поділом майна, підготовкою документів та супроводом у суді. Вони детально розкажуть про всі можливі варіанти вирішення справи та допоможуть обрати найоптимальніший шлях. Консультація юриста допоможе уникнути помилок і зайвих витрат. Краще одразу довіритися фахівцям і удачі вам!

Відредаговано vika.24 (2025-03-16 14:11:31)

Поза форумом

Нижній колонтитул