Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2025-03-16 15:53:19

Tarass
Олімпієць
Зареєстрований: 2020-12-10

Як можна купити авто в Одесі?

Доброго дня! Хтось з вас купував авто в Одесі через інтернет? Потрібно знайти сайт з хорошими оголошеннями про продаж. Хочу подивитись варіанти від перевірених продавців, щоб не натрапити на проблеми. Як ви перевіряєте надійність продавців?

Поза форумом

#2 2025-03-16 15:53:41

Амелина
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-02-22

Re: Як можна купити авто в Одесі?

Я нещодавно шукав авто в Одесі і користувався кількома популярними сайтами. Обов’язково звертай увагу на деталі в оголошеннях — чи є фото, чи продавець надає всю інформацію про машину. Я завжди просив додаткові фото і відео стану авто, щоб бути впевненим у чесності продавця. В Одесі дуже багато варіантів, тому вибір є, але треба ретельно перевіряти.

Поза форумом

#3 2025-03-16 15:54:36

Tarass
Олімпієць

Купував машину в Одесі через інтернет, і хочу поділитися досвідом. На одному з перевірених сайтів мені вдалося знайти відмінний варіант. Перевіряти продавців можна через відгуки або через запитання в чатах платформи. Рекомендуємо завжди вимагати номер кузова для перевірки історії машини перед покупкою.

Поза форумом

#4 2025-03-16 15:58:17

Осип
Олімпієць

Tarass написав:

Купував машину в Одесі через інтернет, і хочу поділитися досвідом. На одному з перевірених сайтів мені вдалося знайти відмінний варіант. Перевіряти продавців можна через відгуки або через запитання в чатах платформи. Рекомендуємо завжди вимагати номер кузова для перевірки історії машини перед покупкою.

Привіт! Я давно шукав авто в Одесі і на своєму досвіді можу сказати, що сайт vins.wiki реально допоміг! Я довго сидів на різних майданчиках і переглядав оголошення, але завжди було незрозуміло, чи можна довіряти продавцям. Якось на одному сайті знайшов непогану пропозицію, але не був впевнений. І от тут мене виручив цей сайт з оголошеннями.
За кілька хвилин я отримав повну історію цієї машини, включаючи інформацію про всі аварії і кількість попередніх власників. Коли побачив ці дані, одразу зрозумів, що не буду зв’язуватися з продавцем. Користуюсь ними вже давно і раджу всім! Якщо хочеш бути спокійним за свою покупку, перевіряй через них.

Поза форумом

Нижній колонтитул