Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2024-11-11 17:17:16

alexK
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-14

спорядження для туризму

Я шукаю надійний магазин, де можна придбати якісне спорядження для туризму, наприклад, трекінгові палиці, каремати та посуд для кемпінгу. Хочу знайти все в одному місці, щоб не замовляти окремо. Можете порекомендувати хороший інтернет-магазин або підказати, на що звернути увагу при виборі спорядження?

Поза форумом

#2 2024-11-11 19:35:30

Olan
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-11-16

Re: спорядження для туризму

Нещодавно сам зіткнувся з пошуком надійного магазину для покупки спорядження для туризму і натрапив на https://stok.top/turizm. Там знайшов все необхідне: від якісних спальників до ліхтариків і термопродукції. Туризм вимагає надійного спорядження, яке забезпечить комфорт навіть у складних умовах. Спальники на сайті представлені різних температурних режимів, що ідеально підходять для будь-яких погодних умов. Доставка була швидкою, і все отримане було в чудовому стані. Рекомендую Stok.Top, якщо шукаєте перевірене місце для туристичних покупок.

Поза форумом

#3 2024-11-18 17:21:32

Daras
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-11-17

Мені треба купити якісний спальник

Поза форумом

#4 2025-02-25 16:17:08

Brun
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-03

Я планую влаштувати сімейну подорож і замислююсь про зручний туристичний рюкзак. Чи можете порадити, де можна знайти якісний рюкзак, який буде комфортним для тривалих прогулянок? Які бренди чи моделі вам подобаються, і на що варто звернути увагу при виборі такого рюкзака?

Поза форумом

#5 2025-02-25 16:18:41

Ulki
Олімпієць
Зареєстрований: 2024-10-07

Кожного разу, коли я вирушаю на прогулянку з моєю маленькою дочкою, я намагаюся зробити цю подію особливою. Не так давно я вирішила придбати дитячий рюкзак-переноску https://sotra.ua/ua/ryukzaki-sumki-chek … noska.html зайшовши на цей сайт, я одразу знайшла багато чудових варіантів. Вибір був справді великим, але мені сподобався рюкзак з яскравими кольорами та зручними лямками. Я знала, що такий рюкзак не тільки полегшить мої прогулянки, але й подарує дитині комфорт. Після кількох днів використання, можу з упевненістю сказати, що це було одне з найкращих рішень. Рюкзак зручний, а моя дочка в захваті від нього! Тепер ми можемо досліджувати нові місця разом, і я відчуваю, що у нас попереду багато незабутніх пригод.

Поза форумом

#6 2025-03-25 09:42:59

STEFFAN
Олімпієць
Зареєстрований: 2025-03-01
Вебсайт

Мені потрібне зручне та міцне туристичне крісло. Яке порадите купити?

Поза форумом

#7 2025-03-26 08:54:39

Ольга Бусова
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-09-27
Вебсайт

STEFFAN написав:

Мені потрібне зручне та міцне туристичне крісло. Яке порадите купити?

В мене чоловік зовсім нещодавно моніторив це питання, бо йому розкладне крісло на рибалку потрібне. Ось тут він їх переглядав https://ibis-gear.com/kempinh/krisla-stiltsi/ . Хоче обрати варіант із міцної тканини, з хорошим корпусом, який витримає вагу людини як мінімум 90-100 кг. Із виробником ще не визначився, але я не думаю, що це буде надто складно зробити

Поза форумом

Нижній колонтитул